Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------------------Muslera-------------------
Boey------Nelsson------A.Kerim-----PvA
--------------------------Taylan----------------------
---------Cicaldau--------------Gedson---------
Morutan-----------------------------------Kerem
-------------------------Mostafa---------------------

Sezon bitti önünüze bakın kuşlar

hocanın birazdan açıklarlar dediği olayda sıkıntımı çıktı nedir?birazdan oldu 10 saat nerdeyse

Yav isim önemli değil,bundan sonra ederini bulan herkes satılmalı. Marcao’nun değeri bana göre 25-30 milyon eurodur. Ama lig şartları ve son olaylardan sonra 17-18 bandında satılabilir. Mustafa’ya da 10 üzeri teklif gelmişse satmak lazım.

Gedson, Halil, yedek kaleci ve yedek sag bek lazim bana kalirsa. Sürpriz olarak Diagne ve Marcao'ya iyi teklifler gelirse bunlarin yerine oyuncu alinir. Üste kalan parayla taksitli 1-2 oyuncu daha alinabilir.

Ismail Cipe
Fatih Öztürk
Omar Elabdellaoui
Deandre Yedlin
Emre Akbaba
Arda Turan
Jesse Sekidika (Gitti haberleri var)
Radamel Falcao
Ryan Babel
Ogulcan Caglayan

Su adamlarin cogu giderse kadro epey temizleniyor.

Sol.bek ya da defans yerli olacak bence . Sağ ben için de yerli bulmak lazim. alternatif yok ise de altyapıdan alalım.

Marcao satilirsa kesinlikle türk stoper alinir

12 yabanciyi mümkün mertebe gecmemek lazim. 5-6 yabanciyi yedek oturtmak cok kötü olur.
bencede öyle yapmalıyız lakin terimin açıklamalarına bakılırsa türk kalecide oynar demesi bunun olacağını zayıflatıyor gibi.yani illa böyle bi transfer yapılacak düşüncesi yok gibi

Bu sene ben beşiktaş ve trabzon ile çekişiriz diyorum. Yabanci siniri olmasa çok güzel.kadrolar olacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt