Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gencleri aldilar simdi yeni teknik direktorle yepyeni bir yapilanma zamani geldi , transfer sezonun sonunda terimle yollar ayrilip yeni bir teknik adam ve teknik ekiple devam edilmesi lazim . artik ben futboldan anlayan bir hoca istiyorum

ilk sezonu gibi oynayacak bir yerli orta saha ihtiyacımız olduğunun farkına varalım

a5d253888bbce829f15c933457d68436.webp

bu gencleri aldilar simdi yeni teknik direktorle yepyeni bir yapilanma zamani geldi , transfer sezonun sonunda terimle yollar ayrilip yeni bir teknik adam ve teknik ekiple devam edilmesi lazim . artik ben futboldan anlayan bir hoca istiyorum
Bu transferleri burak elmas keşfetti sanırım? Uzun zamandır hazırlanıyormuş başkanlığa. İnsaf!

Hocam sağduyunuza sığınarak bir şey eklemek isterim . Terim.ile yolların ayrılmasıni söylemek evet ama futboldan anlayan diye eklemek ne kadar doğru bir eleştiri hocam sizce.

terimden anladıysam babeller fegler falcaolar kalır

9 m dolar demişti yanılmıyorsam elmas. tahminimce 4 m dolar 4 yıl taksitle kabul eder
Renktaş sakın ha muhasebecilik falan yapma sen😊 adamın aldığı 5 milyon zaten gerisi vergi bonus monus. 4 milyon verip göndereceğime altyapıya gönderirim. Falcaoyu bile alt yapıda oynatıyoruz deriz 😜

Bu transferleri burak elmas keşfetti sanırım? Uzun zamandır hazırlanıyormuş başkanlığa. İnsaf!
3 seneden beri nerdeydi ? yapilanma simdi mi aklina geldi beyimizin ? cok yapilanma meraklisi isen yavas yavas yaparsin 3 senin sonunda bir sistemin olur elle tutulur bir oyun planin olur giren cikan adam ne yapicagini bilir . 3 sinif orta kuzey avrupa takimlari kok sokturemez sana eleme grubunda iki macta 7 -8 gol yemezsin . sen hala yok muratani aldim , yok cikeldau geldi ...simdi mi aklina gelmis rumen pazarina girmek , transfer sezonu baslamadan once popesku hagi geldi ziyaret etti terimi sonra romanyadan trasnfer yapmaya basladi , saonra yeni yapilanma laflari ediyor , ben artik yoruldum .. terimin bu 90 lardan kalma mantalitesi oyun gorusu ve bilgisizliginden ,,,

shaktara donezke bak takimin yarisi brezillyali

Ekli dosyayı görüntüle 136126
hafizam yaniltmiyorsa, vakti zamaninda *kulubun *lucescu'nun ilk gelisiyle beraber baslattigi bir polita.bilincli ve duzenli o gunden bugune devam eden. alim satim konusunda da mini porto gibi goruyorum kendilerini... saglam scoutlari var ozellikle brezilya bolgesinde.

kulubun yeni hocasi ,kirmizi cizgimdeki hocalardan. nokta atisi bir secim shaktar adina...
sassuolo dan eski ogrencisini de getirmesini bekliyordum,-getirdi de.
izlemesi zevkli bir takim olurlar yeni sezona dair.

Hocam sağduyunuza sığınarak bir şey eklemek isterim . Terim.ile yolların ayrılmasıni söylemek evet ama futboldan anlayan diye eklemek ne kadar doğru bir eleştiri hocam sizce.
guzel kardesim/abicim terimrim ben artik futboldan acik ara uzaklastigini teknik ve taktik bilgisinin cok eskilerde kaldini dusunuyorum , o yuzden futboldan anlayan bir teknik ekip ve direktor dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt