Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın tek sorunu sırtı dönük oynayabilecek 6 numara

yani fernando-melo vari bir isim. taylan iyi güzel hoş ama sertlik katamıyor oyuna. top rakipte olunca bu 6 numaralar 3. stoper gibi araya girer taylan bunu da yapamıyor

kanimca o tur kompakt brezilyali makul fiyata zor bulunur su donemde.

santa clara dan japon *morita nokta atisi olurdu, 4 m civari...
denilene gore kacti gibi bu tren...

3 seneden beri nerdeydi ? yapilanma simdi mi aklina geldi beyimizin ? cok yapilanma meraklisi isen yavas yavas yaparsin 3 senin sonunda bir sistemin olur elle tutulur bir oyun planin olur giren cikan adam ne yapicagini bilir . 3 sinif orta kuzey avrupa takimlari kok sokturemez sana eleme grubunda iki macta 7 -8 gol yemezsin . sen hala yok muratani aldim , yok cikeldau geldi ...simdi mi aklina gelmis rumen pazarina girmek , transfer sezonu baslamadan once popesku hagi geldi ziyaret etti terimi sonra romanyadan trasnfer yapmaya basladi , saonra yeni yapilanma laflari ediyor , ben artik yoruldum .. terimin bu 90 lardan kalma mantalitesi oyun gorusu ve bilgisizliginden ,,,
Sana bir şey beğendirmek çok zor. Sorun Burak Elmas'da değil bence.

3 seneden beri nerdeydi ? yapilanma simdi mi aklina geldi beyimizin ? cok yapilanma meraklisi isen yavas yavas yaparsin 3 senin sonunda bir sistemin olur elle tutulur bir oyun planin olur giren cikan adam ne yapicagini bilir . 3 sinif orta kuzey avrupa takimlari kok sokturemez sana eleme grubunda iki macta 7 -8 gol yemezsin . sen hala yok muratani aldim , yok cikeldau geldi ...simdi mi aklina gelmis rumen pazarina girmek , transfer sezonu baslamadan once popesku hagi geldi ziyaret etti terimi sonra romanyadan trasnfer yapmaya basladi , saonra yeni yapilanma laflari ediyor , ben artik yoruldum .. terimin bu 90 lardan kalma mantalitesi oyun gorusu ve bilgisizliginden ,,,
sesini kes

hafizam yaniltmiyorsa, vakti zamaninda *kulubun *lucescu'nun ilk gelisiyle beraber baslattigi bir polita.bilincli ve duzenli o gunden bugune devam eden. alim satim konusunda da mini porto gibi goruyorum kendilerini... saglam scoutlari var ozellikle brezilya bolgesinde.

kulubun yeni hocasi ,kirmizi cizgimdeki hocalardan. nokta atisi bir secim shaktar adina...
sassuolo dan eski ogrencisini de getirmesini bekliyordum,-getirdi de.
izlemesi zevkli bir takim olurlar yeni sezona dair.
Bugün çok kötüler üstat.

Shakhtar'da hoca yok gibi hatta.

FFP vardı

Sana bir şey beğendirmek çok zor. Sorun Burak Elmas'da değil bence.
oy verme sansim olsa bende oyumu burak elmasa atardim. sorun elmas degil benim kanimca . sorun terimde , burak elmas yonetime gelirken terime butun ipleri vererek hayatinin hatasini yapti , artik durumu cok kritik terimi kovmaya gucu yetmeyecegi icin , olusucak buyuk bir kaosta beraber gidicekler

Taylan’a alternatif olarak neden berkay özcanı düşünmüyoruz

İnsanoğlu kadar zalim bir canlı dünyada yoktur. Çok zalimsin insanoğlu.
yapma be halit , benim yaptigim zalimlik degil , terimin yapklarina, bu zamana kadar klube ve takima kattiklarina minnettarim , ama artik yeter , terim yaslandi bunun farkinda degil egosu gereksiz yere sisik , teknik ve takik olarak cok geriledi , birakmasi lazim , bunu soylemek zalimlik degildir ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt