Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse bizim takım iyi işi çıkarıyor transfer döneminde. Marcao üstüne çok durmaya gerek yok. Bizim çıkarlarımıza uygun şekilde bitecektir. 3-4 kiralama bedeli alıp aynı paraya yerine gelecek hazırsa Marcao'ya Napoli imzası kazandırmış oluruz. Kötü oynasa bile önümüzdeki sezon başka bir takıma satarız veya bizde devam eder.
tomas riberio kaca patlar bize acaba yaw

Konu Dışı: Arkadaşlar başlığı bulamadığım ve bu konularda cahil oluşumdan dolayı fikir sahibi olursa özelden yazabilir ise sevinirim,
“LG Smart TV içerisinde ücretsiz İPTV izleyebileceğim bir uygulama veya böyle bir teknoloji var mıdır?”
Kusura bakmayın bu başlık altında bunu yazdığım için.
Saygılar.
appstore da iptv yaz. Orda olanlar hepsi iyi aslinda

öyle bir durum için elden oyuncu çıkarmak lazım

lisanssız morutan ve omar haricinde 14 lisanslı yabancı var.
sekidika gidince morutan'ın lisansı çıkacak.

bir ayrılık olur ve orta saha oyuncusu gelir.

bunun haricinde birinin gelmesi için başka biri daha gitmeli. pek kolay görmüyorum bu ihtimali.
Falcao babelde olsun gözün gittikleri an bombalar patlar

Marcaonun cezası başka liglerde de geçerli mi? Bugün bi tinerci a sporda fifaya bağlı bürün liglerde geçerli diyordu
Sanırım normalde ufak tefek kart cezaları filan geçerli olmuyor ama Arda Başakşehir 'de oynarken 16 maç ceza aldığında doğrudan saldırıya bağlı bir ceza olduğu için nereye giderse gitsin o cezayı çekeceğini söylüyorlardı

Sanırım Marcao için de durum çok farklı olmaz,

Marcaoyu sevmem cunku dengesiz. Ama yerine ayni kalitede adam almak istersek minimum 5-6 milyondan baslar scout transferi dahil

Salla babam salla

Niye 3 Ağustosmus , Eylül 2 değil mi UEFA listesi zamanı ?
31 Ağustosta Avrupadaki major liglerin çoğunda transfer dönemi kapanıyor çünkü. Oralardan bi takım almaz veya kiralamazsa ya kulubünde kalır ya da bize gelir diye düşünüyor olabilir yönetim. Yerli olması nedeniyle özellikle ligde kullanırız, Avrupa listesine de Uefada gruplardan çıktıktan sonra yazdırırız diye düşünmüş olabilirler,bana mantıksız gelmedi bu teori.

Neyse bizim takım iyi işi çıkarıyor transfer döneminde. Marcao üstüne çok durmaya gerek yok. Bizim çıkarlarımıza uygun şekilde bitecektir. 3-4 kiralama bedeli alıp aynı paraya yerine gelecek hazırsa Marcao'ya Napoli imzası kazandırmış oluruz. Kötü oynasa bile önümüzdeki sezon başka bir takıma satarız veya bizde devam eder.
3-4 vermiyolar işte reis sorun orda 1.5 milyon kira teklif etmiş herifler dalga geçer gibi bakkaldan sakız alıyo sanki bana allah ın şikecileri

bu italyan kulüpleriyle masaya oturulmamalı elife vedata 30 milyon gömen napoliye bak sen

Marcao şeroluk yaptı tam bu zamanda.. takım tam güzel bir sisteme geçecekken düzeni bozdu ki en tecrübeli oyunculardan diye düşündük kağıt üzerinde ilk ikide yazdığımız adam. Şimdi atsan olmaz makul fiyata satsan olmaz 2 ayda sahada yok.. iş çıkardı bize her anlamda..

Marcao o hareketinden sonra bıraksın da bizim kazanmamıza vesile olacak bir kulübe verelim
Söz söyleme hakkı var elbet ama bizden fazla değil şu durumda
Aslında marcaodan çok italyanlı yavşaklara şu parayı teklif etmesi fakan rezillik nolursa olsun piyasası olan bi herif sonuçta bu heriflere asla güven olmaz

Baska talip cikmazsa öyle veya böyle gedson gelecek bence. Adami oynatmiyorlar, e haliyle oda sözlesme uzatmiyor. Bu sezon yollamazlarsa seneye 1sene sözlesmesi kalmis olacak. Ozaman daha ucuza aliriz. Simdi 2kira 8-10 zorunlu satin almayla salarlar diye tahmin ediyorum

10 numara transferi için Fatih hoca suprizzzzz dediyse bence ünlü bir dünya yıldızı gündemde olabilir yani fırsat transferi olarak

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
IMG_20210826_005748.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt