Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sola cekince adamin ayagi mi kopuyo abicim kafayi mi yediniz yaYa yapmayın etmeyin Nelsson diyorsunuz halen şaka mısınız ya? Sağ tarafta mükemmel oyun kuran, ayağı iyi olan herifi neden sola çekip bitirelim. Bu takıma SOL AYAKLI BİR STOPER ŞART.
4 atar 5 yeriz________Gedson__Cicaldau
Moruţan_____Draxler_____Kerem
______________Halil
#Akarız
Lig'de bir oynayacak Türk oyuncu monte ederiz. (Çoğunlukla Sol Bek'de)
Sol bekte sağ ayaklı birini oynatalım o zamanSola cekince adamin ayagi mi kopuyo abicim kafayi mi yediniz ya
Fazla ofansif değil mi________Gedson__Cicaldau
______________Halil
#Akarız
Arif beyin değişik fantezileri var galiba anlayamadımFazla ofansif değil mi
Bekle stoperi mi karsilastirdin ciddenSol bekte sağ ayaklı birini oynatalım o zaman
________Gedson__Cicaldau
______________Halil
#Akarız
Fmde yapıyorum kanka eksantrik işleri seviyorumSol bekte sağ ayaklı birini oynatalım o zaman
Allah korusunBekle stoperi mi karsilastirdin cidden
Abdulkerim bardakciyi alalim o zaman solak nasilsa![]()
Hepsi çakar tjkya. Trde yaydım çayıra mevlam kayıra taktiği iş yapıyor ama bu takımlar o açıkları affetmezLille
Sevilla
Salzburg
tjk çıkabilir mi şurdan bi zahmet çıksın
Var. Şu an 4. torbadayız. 3'e çıkmamız için Slavia Prag, Olympiakos, Celtic, Rangers, Fener, Rapid Wien ve Kızılyıldız'dan en az 3 tanesinin elenmesi lazım. Rangers 2. torbada.Bu Randers'ı paketlersek Rangers ile eşleşme ihtimalimiz var mı? Kaçıncı torbadayız, onlar kaçıncı torbada acaba @Uğur İz?
İlk sonuclar nasil elenebilir gibiler mi yoksa tirt miVar. Şu an 4. torbadayız. 3'e çıkmamız için Slavia Prag, Olympiakos, Celtic, Rangers, Fener, Rapid Wien ve Kızılyıldız'dan en az 3 tanesinin elenmesi lazım. Rangers 2. torbada.
Valla en kolay gelrbilcek grup oda haklısın yani tjk teknik taktikten ziyade o ihtiyar kadroyla nasıl başa çıkıcak acaba bu heriflerleHepsi çakar tjkya. Trde yaydım çayıra mevlam kayıra taktiği iş yapıyor ama bu takımlar o açıkları affetmez
Bir şey demek istemiyorum Ozan'ı inşallah alalım da o zaman konuşuruzBekle stoperi mi karsilastirdin cidden
Abdulkerim bardakciyi alalim o zaman solak nasilsa![]()