Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolda zaten olmazsa olmaz olan sıkışan anlarda duran toplarda atılan gollerle bazen rakipleri açarsın mesela güzel 2 örnek vereyim 2014-15 sezonunda son haftalarda Antep ve Konya maçlarında rakip bizi kilitlemişti dk 83-84 civarında 2 maçta da birini Hakan Balta birini Selçuk İnan gol attı, şampiyon olduk.

Bu sene yalnız yerimizde zıplama yerine 5-10 m koşarak gelip darbeli vurmak gerekiyor ön direkte 2 tane sabit bırakacaksın diğer 4-5 kişi koşarak gelip kaos yaratırsa daha başarılı oluruz.

Aynen, Donk'un verdigi gol katkisi vardi misal onceki sezon. Kisacasi, ligde sampiyonluga tutunmak icin ekstralar gerekiyor bunlarin ilk akla geleni duran toplar (korner-yan top kafa golleri) digeri de frikik golleri (bunu coktaaaaan unuttuk)...

Aynen, Donk'un verdigi gol katkisi vardi misal onceki sezon. Kisacasi, ligde sampiyonluga tutunmak icin ekstralar gerekiyor bunlarin ilk akla geleni duran toplar (korner-yan top kafa golleri) digeri de frikik golleri (bunu coktaaaaan unuttuk)...
2018-19 sezonunda yanlış hatırlamıyorsam Antalyaspor deplasmanında son dakikalarda Donk ve Maicon forvet yapmıştık dk 88'de Donk forvette skoru almıştı o 3 puanda çok kritikti.

Beni neden banlıyonuz lan. Her banlanmamda transfer yapıyoruz. Ortamdan uzak kalıyom.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neler oldu son 4 günde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2018-19 sezonunda yanlış hatırlamıyorsam Antalyaspor deplasmanında dk 88'de Donk forvette skoru almıştı o 3 puanda çok kritikti.

Bende onu belirtmeye calistim (yillar/sezonlar karismis olabilir) bu tip ekstralar gerekiyor. Fb ozellikle gecen sezon itibariyle 3. bitirdiyse ve hatta bjk sampiyon olduysa (bizden farkli olarak) bu yan toplar cok etkili oldu. Bizde sifira yakinsarken onlar icin baya baya 3-4 mac cevrildi puan/puanlar aldilar. Unutuyoruz ama boyle bir detay var. Ben gecen sene boyle gollerle mac kazandigimizi ya da geri dondugumuzu (belki 1 mac) hatirlamiyorum.

Adini unuttum ama dinledigim bir yorumcu guzel acikladi bu "avantaji". Simdi, bizim butcemiz belli. Kafamiza gore oyuncu alip getiremiyoruz. Ama milli takimlar seviyesinde, Mancini mesela, tum Italyan oyuncular havuzuna hakim ve bir ucret odemeden istedigi oyunculari (kafasindaki oyun planina gore) milli takima cagirip kullanabiliyor. Bizim boyle bir sansimiz yok olmadigi gibi bunu dunyada yapabilecek takim sayisi bir elin parmagini gecmez.
Tabii ki de ben Chelsea gibi sistemi kusursuz hale getirmek için gidip Lukaku'yu 115 mil.€ 'ya transfer etmekten bahsetmiyorum. Liverpool kaleci eksikliği çekerken Alisson 'u 65 mil.€ veya van Dijk 'i 85 mil.€ 'ya transfer edebiliyorlar bu transferler zaten kusursuz transferler oluyor ister istemiz adamların istediği sistemi kurmak, bu sistemi kusursuz hale getirmek için ellerindeki avantajı maalesef Türkiye 'ye belki de hiçbir zaman elde edemeyiz,

Ama şu anda yaptığımız gibi gençler üzerinden bir takım kurgulamak maaş bütçesini ve yaş ortalamasını aşağı çekip daha çok koşan/mücadele eden daha hızlı oynayabilecek bir takım kurgulamak bile bence Türkiye ligi şartlarında bayağı büyük bir iş aslında başlangıç için. Belki ileride Mohamed 'den çıkıp oyuna katılımı daha üst seviyede bir forvet bulabiliriz ne bileyim Cicaldau iyi bir bonservis getirisiyle ileride satılabilir onun yerine biz de sistemi daha kusursuz hale getirebilecek oyuncuların peşinde olabiliriz ama bu bahsettiğin avantajı Türkiye ligi şartlarında yakalıyabilmek adına iyi bir yapılanma başlattık

Bu arada olası Marcao 'nun satışı sonrası Ozan Kabak transferi beni fazlasıyla mutlu eder, öncelikle başımızda olan yabancı sınır belası yüzünden, sonrasında da Ozan Kabak her yönüyle Marcao & Luyindama & Nelsson gibi stoperlerimizin daha potansiyelli bir oyuncuydu. Ozan çok büyük bir boşluğa düştü 2 kere Almanya 'da küme düşen takımlara transfer yaptı gitti son yılların en dengesiz Liverpool takımına kendini ispat etmek için acayip bir ortama atıldı ama öyle veya böyle bu Ozan Kabak için 19 yaşında 30-32 mil.€ piyasa değeri biçiliyordu

Eğer Marcao 'nun satışı sonrası elde ettiğimiz bonservis ve Ozan Kabak için istenilen bonservis arasında öyle uçurumlar yoksa bence her yönüyle muazzam bir transfer olabilir bizim adımıza

Ozan’ı alan olmazsa getirmek için ciddi şansımız olur hoca faktörüyle. Geldiği günde yabancı sınırı sallanmaya başlar..

İrfancan
Halil İbo Derviş
Gedson
Ozan Kabak

Marcao ve Diagne’nin gidişlerine izin veririm bu durumda

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yabancı sınırı diyorsunuz da biz hazırlığı yaptık diyelim 1 sene sonra kaldırdıklarında yaptığımız yatırımın bir çoğu boşa gidecek bence bu kural en geç seneye kalkar biz istesek kalkmazdı ama diğerleri isteyince kalkar.

................... Halil.....................
Kerem... Cicaldau... Morutan
...........Berkan......Gedson......
PVA...Marcao...Nelsson...Boey
..................Muslera................

Bu 11 ligin en düşük yaş ortalaması olur mu acaba?

Ozan demeyin ozan Türkiyeye gelmez artik uzun yillarca gider avrupanin kötü takıminda oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt