Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O parayi bence Gedsona gömecegiz
Marcao giderse sol stoper almamız gerekiyor. Luyindama ile sezon geçmez. Ayrıca Luyi-Nelsson-Alpaslan ve Işık 4 stoper yeterli olmaz. Ozan Kabak kiralık ve 1 de sol ayaklı stoper almamız gerekir.

Ya biz hem 10 numara hem de gedsonu nasıl alacağız. herkes istiyor ama bırak 10 numarayı gedson için bile yabancı kontenjanı yok 11 için. stoper ya da forvet Türk olmalı ki gedson oynayabilsin. kerem, yerli bir orasaha(Berkan ya da Taylan) banko. orasahaya gedson gelse, cicaladu ile beraber stoper yerli bile olsa 10 numaraya yer yok dizilişte. 10 numara iyi bir isim olursa yedek oynamaz. o zaman her maç cicaladu yedek mi başlayacak?

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gruplardan cikariz zaten bi zahmet:)
3160F3A3-F3EA-4360-8D12-22463BBBDB43.webp

bu cikarsa biraz zor

Ya biz hem 10 numara hem de gedsonu nasıl alacağız. herkes istiyor ama bırak 10 numarayı gedson için bile yabancı kontenjanı yok 11 için. stoper ya da forvet Türk olmalı ki gedson oynayabilsin. kerem, yerli bir orasaha(Berkan ya da Taylan) banko. orasahaya gedson gelse, cicaladu ile beraber stoper yerli bile olsa 10 numaraya yer yok dizilişte. 10 numara iyi bir isim olursa yedek oynamaz. o zaman her maç cicaladu yedek mi başlayacak?

Yerli kaleci alacağız.

Bi hayal kurayim:

Irfan
Boey Ozan Luyi PvA
Cicaldau Gedson
Morutan James Kerem
Mo

hos olurdu

ama

Nando
Boey Ozan Luyi PvA
Taylan
Cicaldau Gedson
Morutan Mo Kerem

cok iyi

Rui Costa bugün istanbul a geliyor degil mi kura yüzünden. Terim, Marcao ile hosgeldin demeye gitsinler

10 numara çok büyük ihtimal görkem saglam denen eleman yabancı biri gelme ihtimali yok bence .

Yerli kaleci alacağız.
velev ki aldık. sorun sadece kontenjan sorunu değil ki. ortaha saha 3 kişi olacak sa cicaldau, gedson ve 10 numara beraber oynayamaz diye düşünüyorum. cicaldau basan biri değil gibi. 10 numara da geriye gelmezse tek başına gedsonla olacak iş değil. Berkan ve taylandan da biri oynamalı

Babel'i kime sattik acaba asil merak ettigim bu, sanki ayriliyor gibi yaptigi son paylasimlarina bakarsak.

fatih hocam seneye bırakınca kralı direk getirmek lazım

uğur meleke yine maçı izlememiş, istatistiklere bakıp bir hayal kuruyor. bu maçı da geçtim, farioli geldiğinden beri tek seti stoperlerin veya biglia'nin herkesi yerleştirip, merkezden birkaç aksiyon gerektiren basit bir örgü. bütün rize maçı aynı şeyi denediler. rize de genişliği dar tuttuğu için hiçbir şey yapamadılar. maçı bir takım kazansa veya daha doğrusu bu kadar ayaksız olmasalar rize kazanacaktı zaten.

anlıyorum bu adam eli ayağı düzgün, genç, yabancı filan, kaleden çıkarken güzel multimedya sunuyor da şu ana kadar insanların olmasını hayal ettiği şeyi ben göremedim sahada farioli'den. takımlar karagümrük'e karşı iyice dar oynamayı keşfettiğinde (ki geçen sene biz ve konya da bu şekilde oynadı) ne olacak ben de merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt