Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.814
- 912
- 1.683
ozanı alamaz bjk. ozan gitmez zaten. Gelirse bize gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan oynar 6 numarada zaten, 10 numara Ianis Hagi olabilir kanatta oynar misal. Sneijder'in sol kanatta oynaması gibi.velev ki aldık. sorun sadece kontenjan sorunu değil ki. ortaha saha 3 kişi olacak sa cicaldau, gedson ve 10 numara beraber oynayamaz diye düşünüyorum. cicaldau basan biri değil gibi. 10 numara da geriye gelmezse tek başına gedsonla olacak iş değil. Berkan ve taylandan da biri oynamalı
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CL ve Sergen Yalçın faktöründen dolayı Beşiktaş'a gitmek istiyormuşozanı alamaz bjk. ozan gitmez zaten. Gelirse bize gelir
A spor daki ezgi toper mi ne karın ağrısysa. Kaan ayhan mı ozan kabak mı sorusu soruyor. Tam bir sinsi ve bjkli. Bu arada renktaş kızma kanal öyle denk geldiBeşiktaş şimdi de Ozan diyorlar, bıkmadılar yalandan.
Ben covidden evde ne bulursam izliyorum. Kanal farketmiyor zaman geçmiyorA spor daki ezgi toper mi ne karın ağrısysa. Kaan ayhan mı ozan kabak mı sorusu soruyor. Tam bir sinsi ve bjkli. Bu arada renktaş kızma kanal öyle denk geldi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun kardeşim acil şifalarBen covidden evde ne bulursam izliyorum. Kanal farketmiyor zaman geçmiyor![]()

Allah razı olsun sağolasın.Geçmiş olsun kardeşim acil şifalar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzelmis bu
morutan 5 e falan bitmiştir muhtemelen yoksa 3.5 i kapa açıklamazdıkOnyekuruyu 4.5a almadik diye kızıyordum yönetime ama Morutani 3.5 a alınca bu adamlardan korkulur dedim..Onyekurunun ciddi anlamda eksikleri vardı 24 yaşına geldi kapalı savunmalarda falan büyük sıkıntı yaşıyordu ustelik bizim dısımızda 2 Avrupa kulübünde kendini gosteremedi..
Simdi 22 yaşında ilk Avrupa deneyimine çıkan bir adam aldık elbet riskli ama maliyetine ve potansiyeline göre onyekurudan çok daha mantıklı bir hamle oldu benim en büyük korkum Morutana 8-10 milyon odememizdi çok şükür hayal bile edemeyeceğimiz bir rakama bitti..
Onyekuruyu 4.5a almadik diye kızıyordum yönetime ama Morutani 3.5 a alınca bu adamlardan korkulur dedim..Onyekurunun ciddi anlamda eksikleri vardı 24 yaşına geldi kapalı savunmalarda falan büyük sıkıntı yaşıyordu ustelik bizim dısımızda 2 Avrupa kulübünde kendini gosteremedi..
Simdi 22 yaşında ilk Avrupa deneyimine çıkan bir adam aldık elbet riskli ama maliyetine ve potansiyeline göre onyekurudan çok daha mantıklı bir hamle oldu benim en büyük korkum Morutana 8-10 milyon odememizdi çok şükür hayal bile edemeyeceğimiz bir rakama bitti..
morutan 5 e falan bitmiştir muhtemelen yoksa 3.5 i kapa açıklamazdık
3.5 a aldık.net şov amaçlı açıkladık KAP'a ucuza alıncamorutan 5 e falan bitmiştir muhtemelen yoksa 3.5 i kapa açıklamazdık
3.5 açıklandı ise 3.5 yahu.morutan 5 e falan bitmiştir muhtemelen yoksa 3.5 i kapa açıklamazdık
Beşiktaş şimdi de Ozan diyorlar, bıkmadılar yalandan.
JsjdjdkfkfkfkfkBeşiktaş şimdi de Ozan diyorlar, bıkmadılar yalandan.
Ohh alıp götürsünler bi kumkapı yapsınlar. Rakı balık bi de üstüne dansözün göğsüne para sıkıştırıp kravatı kafaya geçirip göbek attırdın mı Grimaldoyu bile alırsınRui Costa bugün istanbul a geliyor degil mi kura yüzünden. Terim, Marcao ile hosgeldin demeye gitsinler
Bak bu sefer Nelson Luyi komple dalarlar hücumculara, kimse de ayıramaz________Gedson__Cicaldau
Moruţan_____Draxler_____Kerem
______________Halil
#Akarız
Lig'de bir oynayacak Türk oyuncu monte ederiz. (Çoğunlukla Sol Bek'de)