- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Taraftari mutlu edecek bicok isim aciklayacagiz dediler,sadece morutan aciklandi.ben babam ve oglumu acip 40 dk daha dinlenem.ense kokumde agri var haftalardir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl finanse edicez satış kesin o zaman ama gidecek merak ediyorum. diagne? marcao?Benfica İnter'den Lozano transferini bitirmek üzere diye yazılıyor bir de Andre Gomes diyorlar, Gedson'u bu durumda göndereceklerdir 10'a biter bu iş.
kuzeniymiş twitterdaki gencolara göre
Florentinoyu da salacaklarAndre Gomes transferini Benfica bitirmek üzereydi muhtemelen bugün Gedson konusunda gelişmeler yaşanacaktır Gedson'u yollayıp Andre Gomes'i açıklarlar.
kuzeniymiş twitterdaki gencolara göre
Hepsini görüyorum.belki törkiş eyırlayns ile uçmuyordur
her sabah bi posta dirilis postası okunabilirtweatlerini inceledim özcimbomlu biri gibi
bundan böyle diriliş postası gastesini almalı
Aynen vize sorununu çözmeye çalışıyorlarmış o da Getafe yolcusuFlorentinoyu da salacaklar
ağlayarak mıTaraftari mutlu edecek bicok isim aciklayacagiz dediler,sadece morutan aciklandi.ben babam ve oglumu acip 40 dk daha dinlenem.ense kokumde agri var haftalardir
eski fotolarına baktım kücük cocukmus 15 yaşlarında falan :crushed:Kuzeni diyorlar