Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Yerli olarak sen oynarmisin başkan?Florentino ile paket yapsınlar 6 numara sorunuda çözülsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli olarak sen oynarmisin başkan?Florentino ile paket yapsınlar 6 numara sorunuda çözülsün
hocanın açıklaması yanlış algılandı bence.Gedsona 10 no yakışmaz yav. hele bu bok medya 2.haftadan algı yapmaya başlar bu nasıl 10 no asist gol yapmıyor diye, twitterdaki bütün ergenleri kışkırtırlar
Defansta kullan alparslanı Forvette kullan halili kanatta kullan keremiYerli olarak sen oynarmisin başkan?
Back'in Ozan Kabak olma ihtimali de var. Su saçma yabancı kuralı yüzünden el mahkum alabiliriz.
Alpaslan ile maça çıkarsan öndeki Kante olsa boş.Yahu Berkan ve Taylan gibi iki yerliyi yedek soyundurup Alparslan'i 11 e yazıyorsun.Defansta kullan alparslanı Forvette kullan halili kanatta kullan keremi
al sana üç türk çokmu zor ön tarafın orta sahan iyi olduktan sonra defansa top gelmez merak etme
Deli manyak gsc üyeleri bulur birazdanEvren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.

eski aşkımız sigurdsson olabilir mi acabaEvren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.
Evren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.
Gylfi SigurdssonEvren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.
jamestir oEvren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.
Olabilir uzun boylu birinden bahsetti Veli Yigit Evren Goz hemen kapatti ustunueski aşkımız sigurdsson olabilir mi acaba