Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsona 10 no yakışmaz yav. hele bu bok medya 2.haftadan algı yapmaya başlar bu nasıl 10 no asist gol yapmıyor diye, twitterdaki bütün ergenleri kışkırtırlar
hocanın açıklaması yanlış algılandı bence.

hoca da medyayı karıştırmayı seviyor son dönemde hep ilgi odağı olmayı sevmiştir zaten.

bence gedson da ilk planda giymek istemez.

ben olsam bu sene 10 numarayı vitrine koyar kimseye giydirmezdim.

Gedson geldi de millet numarasını tartisiyor.Yahu ne garip adamlarız.Gelsinde hangi numarayı istiyorsa onu giysin.🤔🤔🤔

MUSLERA
BOEY-NELLSON-LUYİ-PVA
TAYLAN
GEDSON-BERKAN
MORUTAN-MOMO-KEREM

OR

MUSLERA
BOEY-NELLSON-LUYİ-PVA
GEDSON-BERKAN
MORUTAN-CİCA-KEREM
HALİL​

Defansta kullan alparslanı Forvette kullan halili kanatta kullan keremi
al sana üç türk çokmu zor ön tarafın orta sahan iyi olduktan sonra defansa top gelmez merak etme
Alpaslan ile maça çıkarsan öndeki Kante olsa boş.Yahu Berkan ve Taylan gibi iki yerliyi yedek soyundurup Alparslan'i 11 e yazıyorsun.

Tansel denen kel aklınca espri yapıyo

otur lan oturduğun yerde zaten gerginiz

Muslera
Boey Ozan Nelson PVA
Berkan
Morutan Cicaldau Gedson Kerem
Halil

Hayri Cund

Evren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.

Evren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.
eski aşkımız sigurdsson olabilir mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt