Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
pedofili suçlusu değil mi bueski aşkımız sigurdsson olabilir mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pedofili suçlusu değil mi bueski aşkımız sigurdsson olabilir mi acaba
JamesdirEvren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.
Aman yapmaJames rodriguez ingilterede mı hala
öyle bi olayı mı var.ilk kez duydumpedofili suçlusu değil mi bu
Bencede jamestirJamesdir
31 yaşında o adam bonservisi 13 milyon gözüküyor. Pek olası değil sanki.eski aşkımız sigurdsson olabilir mi acaba
evet 15-16 yaşında bi kıza yürümüş instadanöyle bi olayı mı var.ilk kez duydum
tm de öyle görünüyor diye 13 verecek değiliz zaten sözleşmesi seneye bitiyormuş. ucuza ayrılması düşük ihtimal değil bence31 yaşında o adam bonservisi 13 milyon gözüküyor. Pek olası değil sanki.
Onun adli bir olayı var sanırım olmaz o.eski aşkımız sigurdsson olabilir mi acaba
Adamı 48 e almışlar renkdaş kaça verecekler 10 dan aşağı istemezler bence.tm de öyle görünüyor diye 13 verecek değiliz zaten sözleşmesi seneye bitiyormuş. ucuza ayrılması düşük ihtimal değil bence
Seneye kadro tam olacağı için rotasyon, genc yatirimlik oyuncular alınır.Seneye bu nöbet bu kadar canlı olmayacak gibi.. Taş çatlasın 2,3 tane transfer yapılır diye düşünüyorum "eğer giden olmazsa"
daha yeni sözleşme uzattı oUmarım juan mata falan değildir , güzel gidiyorken saçmalamaya lüzum yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi