Enes Aydoğmuş
Sarı Üye
- 20 Temmuz 2014
- 428
- 15
- 708
Gedson-Halil-Ozan 3 topcudan biri geri döneceği o kadar açık ki. Bir tanesi gelince alıntılayıp ben onceden demiştim falan diyecekHareketlere bak yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson-Halil-Ozan 3 topcudan biri geri döneceği o kadar açık ki. Bir tanesi gelince alıntılayıp ben onceden demiştim falan diyecekHareketlere bak yav
Cicadan regista çıkmaz kanka yaptığım analizler sonucu bu kanıya vardımHoca cica dan regista çıkarmak isteyebilir kolay kolay harcanıcak bi herif değil stopere ozan çeksek şu üçlü nası olur acaba
cica
Gedson-Barkley
Daha ne alalım renktaşOzan Kabak, Gedson, Halil, Dieng, İrfancan, Kaan Ayhan, Atakan, Görkem ve Eren Dinkçi’den başkasını almayız, sonra Ocak için pusuya yatarız
Bi seri olmaz mı aslında tek top oynaması felan sırtı dönük fena değil gibiCicadan regista çıkmaz kanka yaptığım analizler sonucu bu kanıya vardım
Hayırlı olsunGigi Becali: "Octavian Popescu satılık değil. 15 milyon euro'luk bir teklif gelse bile ilgilenmiyorum. Octavian Popescu'yu satmayacağım. Parayla değişilmez bir oyuncu."

Yok kanka olmuyor yaptığım analizler eonucu diyorum sana. Cicadan en iyi verim alınacak yer 2 dinamo önünde serbest os olur. Ceza sahası koşuları en çnemli özelliği bu adamın ve oyun hızlandıran tek psları tabikiBi seri olmaz mı aslında tek top oynaması felan sırtı dönük fena değil gibi
Ozan Kabak, Gedson, Halil, Dieng, İrfancan, Kaan Ayhan, Atakan, Görkem ve Eren Dinkçi’den başkasını almayız, sonra Ocak için pusuya yatarız
Babel e kimse 2.5 vermez kardeş. Göndereceksen son senesinin parasını illaki vereceksin yarısını verirsek öp başına koyBabelden tamamen kurtulmak lazım 1 m euro bile verecek olsak kullanırız daha iyi
Gerekmez zaten daha.Gedson gelirse 10 numara transferi beklemeyin bence
Pazartesi günü KAP bildirimi gelir miGigi Becali: "Octavian Popescu satılık değil. 15 milyon euro'luk bir teklif gelse bile ilgilenmiyorum. Octavian Popescu'yu satmayacağım. Parayla değişilmez bir oyuncu."
fatih hocanın elinde babel akbaba gibi adamlar patlayıcı madde etkisi yapıyor. mutlaka kurtulmamız lazımki sürekli oyuna alıp sinirlerimizi zıplatmasın.Babelden tamamen kurtulmak lazım 1 m euro bile verecek olsak kullanırız daha iyi