Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.389
- 24.485
- 3.093
Akbaba - İrfancan takası ile bu güzel döneme devam edilmesini rica ediyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uefada oynayamıcak demedimi eğer olursa. avrupa kupalarında olan bi takımından gelir.Evren Göz demin yayında İngiltereden bir 10 numarayı almak icin ciddi ugrastigimizi soyledi. Hocanin bahsettigi 10 numara olayi oymus. Gerceklesme ihtimali cok zormus o yuzden hoca kesin konusmamis. Cok merak ettim bu adam kim olabilir.
Camiamızı sevindirecek bir hamle olurAkbaba - İrfancan takası ile bu güzel döneme devam edilmesini rica ediyorum..
Birde fegin maasini 2 seneye yayalim, arda sakatlanmisken teknik heyetle takilsin.Akbaba - İrfancan takası ile bu güzel döneme devam edilmesini rica ediyorum..
biz yaydıkca oda yayıyor bu sene bitsin en iyisi.Birde fegin maasini 2 seneye yayalim, arda sakatlanmisken teknik heyetle takilsin.
Oh be.
Sadece mi? Halil gedson gelsin buralar bayram olsun10 numara GEDSON olacak sanırım. Hadi inşallah. Sadece Halil-Gedson-6 numara ve skorer sol kanat ile sol stoper kaldı.
Maaşı 2.5 değil mi???1.3 biz veririz 700 bin paşa verir gider işte
Maaşı 2.5 değil mi???
Ya renktas senin ciplak fotonu napalim? Tövbe tövbeeeGedson gelirse çıplak foto atmak serbest mi değerli adminler? Ben başı çekebilirim bu konuda![]()
Hayır.500 ünü bırakıverir belki
Onlar gelse bile halen 6 numara, skorer sol kanat ve sol stoper eksik olacak. Belki farkında değiliz ama Sol beki yedekleyecek bir Türk sol beke de ihtiyacımız var. Ayrıca bir de yerli kaliteli bir kaleci ihtiyacımız var.Sadece mi? Halil gedson gelsin buralar bayram olsun