Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF ile zıtlaştıkça işler çığrından çıkacak. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deseydik keşke.

Önce Hüseyin şimdi Fırat, bunlar her türlü pisliği yapacak karakterde canlılar.
Evet, takımı yakıp hocayı çıldırtıp ceza aldırma derdindeler. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir diyorlar

TFF ile zıtlaştıkça işler çığrından çıkacak. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deseydik keşke.

önceki yönetim okadar yağ çekmesine rağmen her türlü itliği yaptılar zaten artık inceldiği yerden kopsun bence

Başkanın cevabını çok beğendim. Ah birde açık açık ibra etmeseydi çok daha şık olacaktı. İnceldiği yerden kopmadan düzelecek eşik aşılalı çok oldu. Sahada mücadele ve oyun olsun, bu şartlarda lig yarışındaki konumdan ve sonuçlardan şikayet edilmez. Taraftar arkasında, sonuç alınmadan geri durmasın.

onu bunu bilmem de eğer gedson falan da gelirse başkan ve yönetim efsane başlamış olur. üstlerine düşeni yapmış olurlar filleri de salabilirlerse bir transfer döneminde bu kadar sonuç odaklı iş yapabilmek bence çok büyük başarı.. ummadık taş baş yarar misali.. buraya kadar helal olsun..

Başkanın cevabını çok beğendim. Ah birde açık açık ibra etmeseydi çok daha şık olacaktı. İnceldiği yerden kopmadan düzelecek eşik aşılalı çok oldu. Sahada mücadele ve oyun olsun, bu şartlarda lig yarışındaki konumdan ve sonuçlardan şikayet edilmez. Taraftar arkasında, sonuç alınmadan geri durmasın.
bu son haysiyetsizliğe kadar başkan uzlaşma niyetindeydi zaten ama o oğulcan mevzusunda davayı geri çekin tehtidinden sonra tüm köprüleri yıktı.

Bence Galatasaray da istediği zaman gerekli aksiyonları aldıracak güce sahip bazı kurum ve kuruluşlara bu gücümüzü yeniden hissettirmemiz gerekiyor. O zamana dek ne kadar az kayıp o kadar iyi. Sadece Marcao'ya çok sinirliyim bu heriflerin eline böyle koz vermemeliydik. Dışarıdaki düşmanlarla uğraşırken tek yumruk olmak gerekir, içeride de böyle sıkıntılar yaşarsak yapılan bu tarz açıklamaların hiçbir anlamı kalmaz.

Bence Galatasaray da istediği zaman gerekli aksiyonları aldıracak güce sahip bazı kurum ve kuruluşlara bu gücümüzü yeniden hissettirmemiz gerekiyor. O zamana dek ne kadar az kayıp o kadar iyi. Sadece Marcao'ya çok sinirliyim bu heriflerin eline böyle koz vermemeliydik. Dışarıdaki düşmanlarla uğraşırken tek yumruk olmak gerekir, içeride de böyle sıkıntılar yaşarsak yapılan bu tarz açıklamaların hiçbir anlamı kalmaz.
Olur da bu sezonu da masada kaybedersek kimse duruş falan hatırlamaz.

Sene sonu TFF seçimi var, lobiyi oraya yönlendirelim.

Hocam yardımcıların zaten bişeye yaramıyor, kavga çıkaracaksan bunları sür sahaya bari onlar ceza alsın.

Olur da bu sezonu da masada kaybedersek kimse duruş falan hatırlamaz.

Sene sonu TFF seçimi var, lobiyi oraya yönlendirelim.
Kesinlikle haklısın, bence çekimser oy kullanmak yerine ibra edilmemeliydi TFF, ancak köprüyü geçene kadar ayıya dayı desek bile ben birşey değişeceğini düşünmüyorum. En azından duruş göstermiş oluruz. Geçen sezon beyaz sayfa açtık, hiç konuşmadık ama hep doğrandık neden kişisel çıkarlar ve hırslar yüzünden. En azından Galatasaray'ın çıkarları gözetilmeye çalışılıyor şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt