Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuna kadar destek verilmeli yönetime bu kanserden kurtulana kadar.Şampiyonluktan daha önemli şeyler var.Galatasarayın hakkını savunmak.
Destek vermekle benim dediğimin alakasını açıklar mısın?

Laf etmek için mi laf ediyorsunuz yoksa bir şeylerin sonucunu düşünerek yapılan yoruma çakmak mı tek derdin?

Sene sonunda yine doğranarak şampiyon olamazsak hiç biriniz bravo hakkımızı savundunuz demeyeceksiniz.

Başkanımız Burak Elmas bizim gibi Galatasaray Aşığı . Her konuda içimiz rahat olsun . Başkaları gibi Galatasaray ın hakkını yiyenlere gıkını çıkarmaz ya da dik durdu diye teşekkür etmez

Kesinlikle haklısın, bence çekimser oy kullanmak yerine ibra edilmemeliydi TFF, ancak köprüyü geçene kadar ayıya dayı desek bile ben birşey değişeceğini düşünmüyorum. En azından duruş göstermiş oluruz. Geçen sezon beyaz sayfa açtık, hiç konuşmadık ama hep doğrandık neden kişisel çıkarlar ve hırslar yüzünden. En azından Galatasaray'ın çıkarları gözetilmeye çalışılıyor şuan.
Göstere göstere değilde gizliden gizliye savaş açmak daha makul olanı.

Ismarlama ceza dedikçe her seferinde en üstten verecekler çünkü herkese, bu sarmala kimse kusura bakmasın, dayanamayız.

Laf etmek için mi laf ediyorsunuz yoksa bir şeylerin sonucunu düşünerek yapılan yoruma çakmak mı tek derdin?

Sene sonunda yine doğranarak şampiyon olamazsak hiç biriniz bravo hakkımızı savundunuz demeyeceksiniz.
Hocam ben sana niye laf çakayım ya boynunu eğmekten bıkmadın mı sen şampiyonluk mu bu düzeni değiştirmek mi sorusuna şampiyonluk diyosan o senin bileceğin iş yönetim en doğrusunu yapıyor onları indirene kadar devam etmeli biz ayrıcalık istemiyoruz ki yıllardır Galatasarayı eziyolar dursun özbek mustafa cengiz gibi pasif,asla Galatasaray başkanı olamayacak kişiler yüzünden bütün cezaları üst sınırdan yiyoruz en ufak açıkta üzerimize çullanıyorlar

Bu konuda haklısın, ancak bizi doğramama ihtimalleri yok bu yıl da. Ancak mevcut TFF ve mevcut siyasi konjonktüre boyun eğilirse ve bazı kısımlarda da dediklerinden çıkılmazsa ancak o zaman daha az doğranma ihtimalimiz mevcut. Dediğim bu durumu da Galatasaray'da kimsenin kabul etmesi mümkün değil. Albayrak ve Cengiz bu durumlara yanaştılar hatta Berat transferinde almışken geri verdik Trabzon'a veya MHY, İrfan ve Vedat transferlerinde Ali Koç'a göz yumdu Albayrak. Hem şerefimizi kaybettik, üstüne üstlük şampiyonluğu verdik. Fatih Terim'i Galatasaray'ın başında istemiyor mevcut siyasi otorite, Terim bizde devam ettiği sürece bu şekilde sıkıntı yaşamamız muhtemel. Yabancı sınırını da(14+14) sırf Terim getirdi diye saçma sapan şekilde değiştirdiler.

adamlar zaten kurulları ve hakem kadrosunu full gs düşmanıyla doldurmuş. bu olay olmadan önce de doğrandığımız için fazla problem olmaz bence. apo okadar yağ çekmesine rağmen terim ağzını açınca cezayı yapıştırıyorlardı, hakem atamaları ve yönetimleri zaten faciaydı. bundan öte zaten bişey gelmez ellerinden

Göstere göstere değilde gizliden gizliye savaş açmak daha makul olanı.

Ismarlama ceza dedikçe her seferinde en üstten verecekler çünkü herkese, bu sarmala kimse kusura bakmasın, dayanamayız.
Kesinlikle öyle yapılması gerekiyor ama hadi hayırlısı diyelim. İnşallah altı dolu şekilde savaşıyoruzdur yoksa hem savaşırız hem de çok şey kaybederiz. Limitte küçücük bir hatada puan silmesi gelir örneğin. Herkes hata yapar ama çok titiz çalışmak gerekiyor. Tüm açıklarımızı arayacaklar.

Bu konuda haklısın, ancak bizi doğramama ihtimalleri yok bu yıl da. Ancak mevcut TFF ve mevcut siyasi konjonktüre boyun eğilirse ve bazı kısımlarda da dediklerinden çıkılmazsa ancak o zaman daha az doğranma ihtimalimiz mevcut. Dediğim bu durumu da Galatasaray'da kimsenin kabul etmesi mümkün değil. Albayrak ve Cengiz bu durumlara yanaştılar hatta Berat transferinde almışken geri verdik Trabzon'a veya MHY, İrfan ve Vedat transferlerinde Ali Koç'a göz yumdu Albayrak. Hem şerefimizi kaybettik, üstüne üstlük şampiyonluğu verdik. Fatih Terim'i Galatasaray'ın başında istemiyor mevcut siyasi otorite, Terim bizde devam ettiği sürece bu şekilde sıkıntı yaşamamız muhtemel. Yabancı sınırını da(14+14) sırf Terim getirdi diye saçma sapan şekilde değiştirdiler.
Bunlar ayrı konular.

Ben duruş göstermeyelim demiyorım mesela Rize'ye gösterilen tepki doğruydu buna Cengiz yönetimi susardı bunlar susmadı ve doğru olanı yaptılar.

Bundan sonra dikine gittiğimiz sürece ellerinden geleni ardına koymayacaklar ve dediğim gibi bir sarmal oluşacak, hocanın bir ceza yemesine bakar yine ve arkası gelir.

Biz karşılarında durduk diye gideceklerini sanıyorsak bu da boş bir iddia, Nihat gider başkası gelir, isimler değişir zihniyet değişmez. Zihniyetin değişmesinin yolu belli.

Yabancı kuralının bence FT ile alakası yok, onu isteyen belli, Putin kankası ne yaparsa aynısını yapıyor o da.

Bunlar ayrı konular.

Ben duruş göstermeyelim demiyorım mesela Rize'ye gösterilen tepki doğruydu buna Cengiz yönetimi susardı bunlar susmadı ve doğru olanı yaptılar.

Bundan sonra dikine gittiğimiz sürece ellerinden geleni ardına koymayacaklar ve dediğim gibi bir sarmal oluşacak, hocanın bir ceza yemesine bakar yine ve arkası gelir.

Biz karşılarında durduk diye gideceklerini sanıyorsak bu da boş bir iddia, Nihat gider başkası gelir, isimler değişir zihniyet değişmez. Zihniyetin değişmesinin yolu belli.

Yabancı kuralının bence FT ile alakası yok, onu isteyen belli, Putin kankası ne yaparsa aynısını yapıyor o da.
Doğru diyorsun. Terim inşallah boş bulunup ellerine koz vermez TFF'nin. Gazeteciler de gaza getirecekler ceza alması için. Dürtecekler, sinirlendirecek sorular soracaklar.

Doğru diyorsun. Terim inşallah boş bulunup ellerine koz vermez TFF'nin. Gazeteciler de gaza getirecekler ceza alması için. Dürtecekler, sinirlendirecek sorular soracaklar.
Sezgin Gelmez denilen herif her seferinde yapıyor zaten.

Yarın hakem hatasıyla bir mağlubiyete bakar hocanın delirmesi, sonra gerisi gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt