Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezgin Gelmez denilen herif her seferinde yapıyor zaten.

Yarın hakem hatasıyla bir mağlubiyete bakar hocanın delirmesi, sonra gerisi gelir.
Emre Belezoğlu keşke yardımcısı olsaydı hocanın, bizim yardımcılardan kusura bakmayın ama cacık bile olmaz. Hoca ne derse evet, hoca ne yaparsa doğrudur gibi bir yaklaşımdalar gibi hissediyorum.

Olur da bu sezonu da masada kaybedersek kimse duruş falan hatırlamaz.

Sene sonu TFF seçimi var, lobiyi oraya yönlendirelim.
Bende bu konuda kararsizdim ama sessiz pasif kalmak daha kötü Cengiz yönetimi yapılan hertur pisliğe rağmen uzlaşmacı oldu hatta yalaka oldu sürekli ama geçen sezon yapmadıkları şey kalmadı geçen sezonun 1 tık daha üstünü yapamazlar onu yapmak demek Galatasaray'ı ligten atıyoruz yada siz çekilinle eş anlamlı bana göre geçen sene hatırlayan eglene eglene ne pislikler yaptılar hocaya takıma kulübe dalga geçtiler yine sesimiz çıkmadı Nihat biraz daha saldırmaya devam ederse bu iş RTE ye gider bana göre daha fazla sessiz kalacağını sanmam ki bu sezon tribünlerde dolu

Kesinlikle öyle yapılması gerekiyor ama hadi hayırlısı diyelim. İnşallah altı dolu şekilde savaşıyoruzdur yoksa hem savaşırız hem de çok şey kaybederiz. Limitte küçücük bir hatada puan silmesi gelir örneğin. Herkes hata yapar ama çok titiz çalışmak gerekiyor. Tüm açıklarımızı arayacaklar.
Ben tam tersini düşünüyorum. Bu sene bu kurulların son senesi ve bir daha seçilemeyeceklerini biliyorlar ve buna sebep olan gururla söylüyorum ki şanlı GALATASARAYIM! Senelerdir bizi çaktırmadan dilim dilim doğruyorlardı musleranın topu elinde tuttuğu süre gibi. Aldığımız cezalar gibi. Şimdi son seneleri ve sebebi biziz afedersiniz ama ebemizi bellemeye çalışacaklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Şuan bu karşı atakla Galatasaray düşmanı gözükmemek için kirli emellerini gizlemek zorunda kalıp eyyam yapabilirler

Arkadaşlar ülkedeki siyasi konjonktür değişmeden ne tff değişir ne kurullar nede bunların GS düşmanlığı biter kendimizi kandırmayalım. Adamlar göz göre göre delillerle ispatlı şike yaptılar nerdeyse kahraman ilan edilecekler öyle bir kokuşmuşluğun içindeyiz.ne oldu Şenol Güneş istifa ettimi hesabı soruldumu rezilliğin böyle bir ülkede yaşıyoruz maalesef sadece sporda değil ekonomik politik sosyal her alanda bir yozlaşma sarmış heryeri ümidim yok ama umarım bu karabasandan kurtuluruz yakın zamanda. Burak başkanda iyi niyetli ama rüzgara karşı durmaya çalışıyor harcarlar yakında antalyasporun bir önceki başkanına yapılanlar gibi

Bu arada Marcao - Kerem olayında takımın en değerli oyuncusunu takımımızın etik değerleri gereği ne pahasına olursa olsun Marcao’nun takımdan gönderilmesi gerektiğini söyleyen kişilere <ki düşüncedir saygı duyarım> İş TFFnin afedersiniz takımımıza tecavüzlerine köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim, şampiyonluktan olmayalım düşüncelerinde Galatasarayımızın etik değerlerini hatırlat isterim. Zira “Fikri Hür, İrfanı Hür, Vicdanı Hür” Galatasarayımıza hakkımızı çalarlar diye korkup Firavunlara sessiz kalmak yakışmaz. Bu arada kimse siyaset falan demesin. Taraftar olarak adam gibi takımızın arkasında olursak kimse böyle bir düelloya tenezzül dahi edemez. Zira devletimiz için canımızdan daha değerli birşey varsa oyumuzdur. Pandemi ekonomi döviz vs zaten böyle kritik bir ortamda Galatasaray’ı yok etse bile hiçbir kazanımı olamayacağını, kendisinin de bu durumdan kaybeden olarak çıkacağını bilen birisi bu savaşa girmez. Ki biz birileri ki kollanmak destek istemiyoruz. İsteğimiz sadece adalet.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt