Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meloda 10 giydi kimse bisey diyemiyordu adamaGedsona 10 no yakışmaz yav. hele bu bok medya 2.haftadan algı yapmaya başlar bu nasıl 10 no asist gol yapmıyor diye, twitterdaki bütün ergenleri kışkırtırlar
melo futbol karakteri olarak 10 no adamı değildi ama liderlik,mental anlamda takıma ve rakibe etkilerinden dolayı giymesi öyle çok abes kaçmadı .tahminimce bundan olsa gerek.Meloda 10 giydi kimse bisey diyemiyordu adama
Emre Belezoğlu keşke yardımcısı olsaydı hocanın, bizim yardımcılardan kusura bakmayın ama cacık bile olmaz. Hoca ne derse evet, hoca ne yaparsa doğrudur gibi bir yaklaşımdalar gibi hissediyorum.Sezgin Gelmez denilen herif her seferinde yapıyor zaten.
Yarın hakem hatasıyla bir mağlubiyete bakar hocanın delirmesi, sonra gerisi gelir.
Morutanın duran topları nasıl acaba? Frikik kullanabiliyormu?
Bende bu konuda kararsizdim ama sessiz pasif kalmak daha kötü Cengiz yönetimi yapılan hertur pisliğe rağmen uzlaşmacı oldu hatta yalaka oldu sürekli ama geçen sezon yapmadıkları şey kalmadı geçen sezonun 1 tık daha üstünü yapamazlar onu yapmak demek Galatasaray'ı ligten atıyoruz yada siz çekilinle eş anlamlı bana göre geçen sene hatırlayan eglene eglene ne pislikler yaptılar hocaya takıma kulübe dalga geçtiler yine sesimiz çıkmadı Nihat biraz daha saldırmaya devam ederse bu iş RTE ye gider bana göre daha fazla sessiz kalacağını sanmam ki bu sezon tribünlerde doluOlur da bu sezonu da masada kaybedersek kimse duruş falan hatırlamaz.
Sene sonu TFF seçimi var, lobiyi oraya yönlendirelim.
Ben tam tersini düşünüyorum. Bu sene bu kurulların son senesi ve bir daha seçilemeyeceklerini biliyorlar ve buna sebep olan gururla söylüyorum ki şanlı GALATASARAYIM! Senelerdir bizi çaktırmadan dilim dilim doğruyorlardı musleranın topu elinde tuttuğu süre gibi. Aldığımız cezalar gibi. Şimdi son seneleri ve sebebi biziz afedersiniz ama ebemizi bellemeye çalışacaklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Şuan bu karşı atakla Galatasaray düşmanı gözükmemek için kirli emellerini gizlemek zorunda kalıp eyyam yapabilirlerKesinlikle öyle yapılması gerekiyor ama hadi hayırlısı diyelim. İnşallah altı dolu şekilde savaşıyoruzdur yoksa hem savaşırız hem de çok şey kaybederiz. Limitte küçücük bir hatada puan silmesi gelir örneğin. Herkes hata yapar ama çok titiz çalışmak gerekiyor. Tüm açıklarımızı arayacaklar.
Yetmez. En az iki üç kişi olmalı takımda. Van Aanholt da iyi vuruyor bildiğim kadarıyla.Cica kullanabiliyor, yetmez mi?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Vur Melooooooowowww!alp özgen anlatacakmış akşam ki maçı