- 18 Temmuz 2009
- 82.336
- 240.826
- 5.263
Müthiş top oynadı 4 m euro aldığını bir kenara bırakırsak. 4 kez %100 pozisyona soktuFeguli kötü mü oynadi sizce 10 numarada .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş top oynadı 4 m euro aldığını bir kenara bırakırsak. 4 kez %100 pozisyona soktuFeguli kötü mü oynadi sizce 10 numarada .
Bizde istiyoruzHoca Gedson, Halil diyor istiyorum diyor.
Onu demeye getiriyor.hoca feghouliye mi vermek istiyor 10 numarayı anlamadım ki
Feghouli belli olduHaha hoca 10nr alacam demedim 10nr takim icinde supriz yapabilirim dedim diyor
Düşüneceğiz de 5 gün kaldı liste bildirmeye.Fatih Terim: "Halil'i istiyoruz. Gedson'u vermeyeceklerini söylüyorlar ama sonuna kadar bekleyeceğiz, olursa olur, olmazsa başka bir şey düşüneceğiz."
Alın bi tarafınıza... tövbe tövbe kariyeri bitecek çocuğunFatih Terim: "Halil'i istiyoruz. Gedson'u vermeyeceklerini söylüyorlar ama sonuna kadar bekleyeceğiz, olursa olur, olmazsa başka bir şey düşüneceğiz."
Reis biraz daha hareketlense feg gerçekten bundan iyi 10 no bulamayız ( maliyeti dışında ). Oynadıkça bence daha da iyi olacaktır, takım genç ve mücadeleci fegi kaldırırkar bi şekildeMüthiş top oynadı 4 m euro aldığını bir kenara bırakırsak. 4 kez %100 pozisyona soktu
net iyi oynadı bu maç. alpaslandan istediği bir top vardi ısrarla kendini gösterdi orda bile anlasılıyor bazı şeyler, isteği arzusu. tüm takım bu arzuyla oynadığı sürece kötü maç izlettirmezler seyirciye. yeter ki biraz hareket, biraz özgüven.Feguli kötü mü oynadi sizce 10 numarada .