Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
2.olur zorlu takımlarla çarpışırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao-Gedson takası yapalım +5. Benfica Marcao’dan iyisini mi bulacak seneye 30‘a satar.gedson'a 10 milyon veren alır, herifler kiralamak istemiyo belli ki. zaten 1 sene kiralansa 1 senelik kontratı kalmıyo, bugün 10 vermeyen takım 1 sene sonra 5 milyona çok der, anlaşılabilir bi durum. marcao'yu satsak gedson-halil ve 1 yedek stoper gelse kusursuz bi transfer dönemi geçmiş oluruz.
Yok ya 8 eylüle kadar en az bir tane daha nöbet açılırBu yaz transfer sezonunun son basligi.![]()
En garanti iki oyuncu onlar çünkü verecekleri belli cicaldau ve nelsson potansiyel değil performans üzerine geldiler ama yaşları gençBoey'e 1m Euro, Morutan'a 3,5m Euro veren yönetim, Cicaldau ve Nelsson'a 6m Euro verdi. 25m Euro da çıkış maddesi koydurdu. Bu iki oyuncudan performans almaya başladığımız zamanı düşünürken tüylerim diken diken oluyor.
Diagne takımın abiliğini benimsemiş
Bugün o ürkekliği atmış gibiydi. Diagne'nin ilk yarıda direkten dönen pozisyonunda topu çalımla çıkarıp, Feghouli'yi güzel gördü.Her mac daha da iyiye gidiyor, boss geri dondu diyebilir miyiz
Diagne takımın abiliğini benimsemiş
Demis biri;
bi oyuncu alindi bence ya. Pot kirdi hoca
Gedson alacak sanırım 10 numarayı yakışır ismiyle de uyumlu
bi oyuncu alindi bence ya. Pot kirdi hoca
Önce 10 no forma tartismasi vardi. O na icimizden hal edecegiz dedi, ama baska no lu oyuncu gelebilir bir sey diyemem dedi. Bu konuda da söylimmi bekleyimmi dedi iste, gülüp durdu. Bir seyler oldu net benceDemis biri;
Hatta bence Gedson bugün sonuçlanmış. Hocamın yüzünde müjde paylaşmamak için kendini zor tutan çocuk sevinci vardı.))) Ben biraz daha zorlasalar söyleyecek diye düşündüm ama tuttu kendini. İnşallah buradan dönmez.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi