Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağız Sabuncuoğlu: “Galatasaray, Emre Akbaba ve Emre Kılınç için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.”

Ertan Süzgün: "Sekidika, 2. aşıyı olmadığı için Belçika’da 7 günlük karantinada. Galatasaray, Sekidika için 250 B € kiralama bedeli alacak. Sekidika'nın maaşını da Leuven ödeyecek. Galatasaray, Sekidika’nın 25 maçta şans bulması halinde 1.25 M € daha kazanacak."

Salim Manav: "Sparta Rotterdam'ın Abdou Harroui'den bonservis beklentisi 2,5 -3 M € civarında. Galatasaray'ın teklifi ise 2 M €."

Salim Manav:Emre Kılınç için iki İtalya'dan, bir Fransa'dan resmi kiralama teklifi geldi.

Kasımpaşa, Başakşehir, Adana Demirspor ve Giresunspor, Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak için resmi girişimlere başladı.

Lazio'yu tanıyalım: Geçen sezon ligi 6. sırada tamamladı. Immobile, 25 gol attı. Savić, 11 asist yaptı. Avrupa Ligi'nde en yüksek derecesi final oldu. Bu sezon kadrosuna Basic, Felipe Anderson ve Kamenovic'i kattı. (toplam 12 M €)

Jovic'i kiralıyabilirmiyiz acaba?

Önümüzdeki 3-4 gün baya dolu geçecek gibi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Lazio'yu tanıyalım: Geçen sezon ligi 6. sırada tamamladı. Immobile, 25 gol attı. Savić, 11 asist yaptı. Avrupa Ligi'nde en yüksek derecesi final oldu. Bu sezon kadrosuna Basic, Felipe Anderson ve Kamenovic'i kattı. (toplam 12 M €)

+ yıldız oyuncusu Joaquin Correa’yı İntere sattı

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

IMG_3004.webp

Hasretim sana hasretim
Yan yanayken hasretim
Yokluğun inan çekilmiyor
Bu acı bu acı inan çoğalıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt