- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
eyvah@Hakan Duz sana kabaran bir şey var. Dikkat et tatlım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvah@Hakan Duz sana kabaran bir şey var. Dikkat et tatlım.
bir mühlet paylaşım yapmamanı öneririm. Nöbetin en keyifli anlarını kaçırırsın.
reis sen yanlış hatırlıyor olabilir misin? ben sanki dün gibi hatırlıyorum,O sonraki sezon grubu reis
Enrique ile Kluivert atmıştı
5 beraberlik senesi Enrique attı reis eminim, gol de hafızamda. Sonraki sezon Lokomotifli grupta içerde 2-0 yenilmiştik o maçta Kluivertla Enrique atmıştı. Hatta Arda o golün muhabbetini de yapmış Enrique ile.reis sen yanlış hatırlıyor olabilir misin? ben sanki dün gibi hatırlıyorum,
liverpool ile 0-0 ve 1-1 (radu niculescu)
roma ile 1-1 ve 1-1 (deplasmanda ümit karan, asy'de perez, hatta asy'de roma'nın beraberlik golü victoria'nın hatasından dolayı cafu'dan gelmişti 90+da.)
barca ile 2-2 ve 0-1 (deplasmnda ü.karan ve andre hose fleurquinn) içeride de offside'dan kluivert atmıştı.
5 beraberlik 1 malubiyet.
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
falcao lig tarihinin de en kotu transferi olabilir.
O 2. Tur aslinda çeyrek final degilmiydi bir nevi. Sanırım 4 erden 2 grup vardı ilk ikiler çapraz eşleme ile oynadı. hatta bizin manuyu eleyip ilk şampiyonlar ligine kaldığımız zamanda sadece 2 grup 8 takım vardı sanırımEvet ne sezondu, elemişti ofsayttan şerefsizler bizi.
kotu oynadigi icin. taraftarlari twitterda dalga geciyor pasoSamsun kalecisi Nurullah neden yedek acaba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen Var olsaydı zamanında daha da ileri gidebilirdik. Hele real madrid eşleşmesi ilk maçta verilmeyen penaltı ikinci maçtaki ofsayt gol falan.gol de ofsayt zaten
rıvaldo nun bıze hıc golu yokda cok guzel asıstlerı varRivaldo mu atmıştı?
rıvaldo nun bıze hıc golu yokda cok guzel asıstlerı var

90. dakika fenere ne çakmıştı be!rıvaldo nun bıze hıc golu yokda cok guzel asıstlerı var
Transfer Duyum işi, Kazine Avcısı gibidir.kudurtucu bir tarzın var rtaş
ama kluivert'in gol attığı sezon 0-2'lik maç, cl 2. maçıymış reis, o maçta elenmiş olamayız, 5b1m sezonunda ise senin dediğin doğruymuş l.enrique atmış golü. acaba ben golü atanı, sen de elenme olayını mı karıştırdın acaba, yoksa ben mi karıştırdım :d5 beraberlik senesi Enrique attı reis eminim, gol de hafızamda. Sonraki sezon Lokomotifli grupta içerde 2-0 yenilmiştik o maçta Kluivertla Enrique atmıştı. Hatta Arda o golün muhabbetini de yapmış Enrique ile.
O sene Ümit Karan efso top oynamıştı zaten.
Şu dönemde Ümit, Necati gibi forvetlerimiz olsa herhalde 20-30 m euro isterdik.
Sadece bizi değil bayerni juveyi de harcadılar bunlar içinReal Madrid isimli camia kayrılmasa bugün ŞL finali oynamış bir camia olabilirdik
2001de zaten mevzu kuraya bakıyordu, solda olsak finaldeydik, gittik sağda Real, Bayern, Manchester hattına düştük