Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.831
- 73.349
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de küçüktüm üstat o dönemlerdeBana dinazor diyene bak sen.
Rivaldo mu atmıştı?
O maçın ekmeğini de arda yedi.
reis sen yanlış hatırlıyor olabilir misin? ben sanki dün gibi hatırlıyorum,
liverpool ile 0-0 ve 1-1 (radu niculescu)
roma ile 1-1 ve 1-1 (deplasmanda ümit karan, asy'de perez, hatta asy'de roma'nın beraberlik golü victoria'nın hatasından dolayı cafu'dan gelmişti 90+da.)
barca ile 2-2 ve 0-1 (deplasmnda ü.karan ve andre hose fleurquinn) içeride de offside'dan kluivert atmıştı.
5 beraberlik 1 malubiyet.
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
O 2. Tur aslinda çeyrek final degilmiydi bir nevi. Sanırım 4 erden 2 grup vardı ilk ikiler çapraz eşleme ile oynadı. hatta bizin manuyu eleyip ilk şampiyonlar ligine kaldığımız zamanda sadece 2 grup 8 takım vardı sanırım
90. dakika fenere ne çakmıştı be!
hatta o olaydan sonra şu dizeler yazılmıştı
Avrupa'ya gittin, bizi rezil ettin ... kanarya
Nasılda koydu Barceloma ananızın diye devam ediyor.

evetispatlayabilir misin?
öyle görünüyor.Galiba yabancı transferini kapattık
Ben de senin gibi hatirliyorum. 5 b 1 m aldik. Sanirim son mac Enrike atti ama ofsaytti. Luce'nin 2. sezonu.reis sen yanlış hatırlıyor olabilir misin? ben sanki dün gibi hatırlıyorum,
liverpool ile 0-0 ve 1-1 (radu niculescu)
roma ile 1-1 ve 1-1 (deplasmanda ümit karan, asy'de perez, hatta asy'de roma'nın beraberlik golü victoria'nın hatasından dolayı cafu'dan gelmişti 90+da.)
barca ile 2-2 ve 0-1 (deplasmnda ü.karan ve andre hose fleurquinn) içeride de offside'dan kluivert atmıştı.
5 beraberlik 1 malubiyet.
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
bu dönem mi dinasour turnusolü :d mert^2@Keramettin TANRIVERDİ bir mesaj attın hepsi döküldü. Dinazor turnusolü gibi mübarek![]()
bekliyorum
silGaliba yabancı transferini kapattık
2002 yılıydı ve ben malesef küçük değildim :crushed:Ben de küçüktüm üstat o dönemlerde
Ama tüm Avrupa maçları açık kanalda olduğu için, lig maçları olmasa bile tüm Avrupa maçları hafızamda
sanırım kluivert asist yaptı l.e. attı ama offside idi o gol.Ben de senin gibi hatirliyorum. 5 b 1 m aldik. Sanirim son mac Enrike atti ama ofsaytti. Luce'nin 2. sezonu.
Barca'ya son mac 1 - 0 kaybettik
Oyuncu göndereceğimize ikna et beni.
Bana yakınsın o halde.bu dönem mi dinasour turnusolü :d mert^2
1993 asy'de ilk vaftiz tarihimiz çok şükür. :d
2009-11 girişliler dinazor ya da ona yakın artık@Keramettin TANRIVERDİ bir mesaj attın hepsi döküldü. Dinazor turnusolü gibi mübarek![]()
bedava otobüs kartın var mı renktaş?Bana yakınsın o halde.
2002 yılıydı ve ben malesef küçük değildim :crushed:
muht.Bana yakınsın o halde.