- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.378
- 5.998
Sol bek ne olacak orası da muamma. PVA olmayınca ömer e kalırsak bir sezon boyu, çok çile çekeriz.
emre klınçı orda görebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek ne olacak orası da muamma. PVA olmayınca ömer e kalırsak bir sezon boyu, çok çile çekeriz.
Bu dogru cikarsa gene sizma var demektir
3-4-3 formatında 4 lünün solunda daha verimli olacağını düşünüyordum ama Hoca 4 lü defansla devam edecek anlaşılan...emre klınçı orda görebiliriz
Bossssssssssss??????Diagne çok formda tanına birde Halil yaparsak Marsilya ve lazionun içinden geçeriz gibi hissediyorum
Marcao cezası biter mi bilmiyom ilk maça kadar biterse bu kadro affetmez
Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Berkan Gedson Cicaldau
Morutan
Diagne Halil
hem Marsilya’ya hemde Lazio’ya saplar bence
Orta sahada Berkanın temposundan uzak kalmamak lazım Berkanın Gedson gelırse hem Gedsonu hem Cıcaldau yu rahatlatacagını dusunuyorum.Hucum da cok hızlı bır takım oluruz.Sol bekte Berkan da denenebilir gibi geliyor bana, özellikle de Gedson gelirse.
Renktas Ozan Kabak iyi olur dogru ama mümkünse bu sezon kiralik getirmeyelim. Bihtik..Yabancı sınırını çözmenin yolu Ozan Kabak gibi duruyor.Özellikle Gedson gelirse.
Ozan Kabak Halil Dervısoglu ve Kaleye ıyı bır yedek alırsak yerlı olarak yabancı sınırı kalmaz buna ınanıyorum.Yabancı sınırını çözmenin yolu Ozan Kabak gibi duruyor.Özellikle Gedson gelirse.
Yas ortalamasi kac bu takimin. 24?
Nando
Boey Luyi Nelsson PvA
Berkan Cicaldau
Baris Morutan Kerem
Mo
4-2-3-1
Bu forumda bu kadar övülmesinden belliydiTexeria bok gibi oynadi guresci gibi fizigi var gol vurusu haric oyunun hic bir yerinde yoktu fena ellerinde patlayacak gol vurusuda iyi degil kaleci aval ava bakti rakip kendini sakatladi frei vefa borcunu odedi her batshuayi desen onu anlarim iyi oyuncu

İşleri güçleri büyük takımlari kaziklamak. Fahis fiyatlara oyuncuları büyük takımlara satmak. Tabi elde oyuncu kalmadı. Alt yapıda olmayınca normal sonuç. Para kazanmak yerine 10 sene ilersini düşünselerdi bu yabancı sınırı getirilmezdi.bende aynısını dusundum bugun. anadolu takımlarında kaliteli yerli kalmadı neredeyse. avrupa 2.liglerinden gurbetçilere hucum etmişler
Rangers FC geçen seneki gibi oynamıyor. Geçen sene hayrandım kendilerine. Hem transfer hem de maaş bütçeleri çok uygun idi.Rangers Celtic maçına bakıyorum, Ianis yine yedek
Statik oyunundan dolayı tırt bir herifi bile koyuyorlar yerine kaç maçtır.
Marcao satılırsa bonservisle alınır satılmazsa cezası bitince geri döner zaten.Biz de başka çözümler ararız.Bazen Muslera dinlendilir.Bazen PVA.Rakiplere göre de tercihler olabilir.Yabancı sınırının en büyük zararları kalite eksikliği ve istikrar.Mecbur 20 kişiyle falan oynayacağız sezonu yine.Renktas Ozan Kabak iyi olur dogru ama mümkünse bu sezon kiralik getirmeyelim. Bihtik..
Pva + Nando saymasam 22,6 (forvet mo)
Takım pek değişmemiş gibi ama?Rangers FC geçen seneki gibi oynamıyor. Geçen sene hayrandım kendilerine. Hem transfer hem de maaş bütçeleri çok uygun idi.