Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.772
- 11.674
- 1.473
Sadece Gedson yetmez Halil’i de isteruk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
clye katildiktan sonra isler degismistir belkiArkadasin dedigi suydu:
Florentino gidecek
David luiz gelecek
Gedson da rotasyon icin kalacak. Andre gomez olayi yeni cikti sanirim. Daha cmtesi konusmustuk. Bir de lazaro istiyorlar
Bir ara adı geçen Abdülkerim Bardakçı da Kaan kadar stoper oynar ki solak olması da avantaj; mecbur kalınırsa solbeki de yedekler, hamleli bir oyuncu; takas veya 1 milyon gibi bir bonservisi olur herhalde, Kaan' la aynı yaştalar. Kaan' a bence de 6-7 verilmemeli...Sassuolo Kaan Ayhan’i birakmiyor zorla mi Kaan’i alacaksiniz anlamadim ki. Anca 6-7 milyon euro’ya onay verebilirler ama bu para Kaan Ayhan icin deger mi? Degmez. Gecen de dedigim gibi GSC’de iki oyuncu cok abartiliyor, biri Kaan Ayhan digeri Ianis Hagi.
Üstte ki postuma yardım et acil!!!Bugünü de sayarsak 3 gün kaldı.
hemen şimdi bombalar patlamalı. 2 ortasaha acil hemen gelmeli.
halil ve yerli kaleci avrupa için zorunlu değil
Terim her sabah kalkip aynanin basina gecip sunu diyormudur acaba "Ayna ayna söyle bana varmi benden daha basarili bir hoca"
Biz nasıl gol yiyecegimizi ogreniyoruzKasımpaşa maçındaki beraberlik beklenmedik bir skor değil ama 2-0 öne geçtikten sonra maçın dönmesine üzüldük. Bu tür maçlarda skor avantajını koruyabilecek, yorgun olan takımı rölantide tutabilecek bir düzene de ihtiyaç var. 2-0 dan sonra illaki oyunu koparacak üçüncü gole ihtiyaç yok. Nasıl gol yemeyeceğimizi de öğrenmemiz gerekiyor.
Terim her sabah kalkip aynanin basina gecip sunu diyormudur acaba "Ayna ayna söyle bana varmi benden daha basarili bir hoca"
Üstte ki postuma yardım et acil!!!