- 18 Temmuz 2009
- 82.339
- 240.852
- 5.263
Elneny gelse MM için de iyi olur açıkçası ama Gedson gelmedikten sonra her şey anlamsız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberlere baktım. Bedelsiz kiralama, 2,5 net maaş vermişler.Emin misin?
elneny icin bonservis cekmezlerse olur bence bu isben çok ikna oldum
ELNENY + GEDS10
Baktım da net 1.5 m euro almış Beşiktaştan 2.5 abartı duruyor zatenEmin misin?
arsenal'den futbol aklı beklemedigim için bilemiyorm salarlar mı beleşeelneny icin bonservis cekmezlerse olur bence bu is
Kap açıklaması varmış sanırım. Senin ki doğru galiba. @Keramettin TANRIVERDİ @Yusuf KaraBaktım da net 1.5 m euro almış Beşiktaştan 2.5 abartı duruyor zaten
son city maçında oynadı renktasarsenal'den futbol aklı beklemedigim için bilemiyorm salarlar mı beleşe
oynatmaya bile karar verbilirler
Valla bejekedeki elneny açık söylüyorum atibadan daha iyi melodan daha kötü. Gelsin büyük katkı sağlar.Josef değilde seri etkisi yapar bi tarzı yok mu? Bende yanlış izlemiş olabilirim.
yepson city maçında oynadı renktas
Bence yanlış bakıyorsun.Haberlere baktım. Bedelsiz kiralama, 2,5 net maaş vermişler.
![]()
Kap 1.5 ama daha fazladır diye düşünüyorum 2ye yakın almıştırKap açıklaması varmış sanırım. Senin ki doğru galiba. @Keramettin TANRIVERDİ @Yusuf Kara
Valla bejekedeki elneny açık söylüyorum atibadan daha iyi melodan daha kötü. Gelsin büyük katkı sağlar.
elneny beşiktaş'ta iken maaşının bir kısmını arsenal vermiş olabilir mi