Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.390
- 24.488
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
azdırır mo ile degişimde
Tam tersi Elneny sürpriz olur. Bizim bu transfer sezonundaki genel politikamız genç ve yetenekli futbolcuları transfer etmekti. Elneny bu tanıma uymuyor. 2 saat evvele kadar çoğumuzun aklına bile gelmiyordu.Elneny surpriz olmaz.6 numara surpriz olacagina gore genc ve yetenekli biri olabilir
azdırır mo ile degişimde
Bayern şunlara şöyle bi 6-7 tane sokar umarım.
29 yaşındaBırakın bu çöpneny'yi ya bjk'de bişey yapamayan adamı napcanız. Sonra göndermek için bin takla atıyoruz bu çöpleri. Babel, feghouli, falcao transferleri bende travma yarattı 30 yaş üstü adam ismi duyunca tüylerim ürperiyor üç yıl 3 milyon verip kimseye satamayacağımız ve yatmaya gelmiş bir adam almışız gibi hissediyorum.
Bomboş bir yorum. Hatta o kadar boş ki ''GSC Yılın En Rezil Mesajı'' diye bir yarışma yapılsa çok rahat ilk 3'e girer.Bırakın bu çöpneny'yi ya bjk'de bişey yapamayan adamı napcanız. Sonra göndermek için bin takla atıyoruz bu çöpleri. Babel, feghouli, falcao transferleri bende travma yarattı 30 yaş üstü adam ismi duyunca tüylerim ürperiyor üç yıl 3 milyon verip kimseye satamayacağımız ve yatmaya gelmiş bir adam almışız gibi hissediyorum.
Keşke Babel ile Falcao Feghouli kadar katkı verselerdi.Bırakın bu çöpneny'yi ya bjk'de bişey yapamayan adamı napcanız. Sonra göndermek için bin takla atıyoruz bu çöpleri. Babel, feghouli, falcao transferleri bende travma yarattı 30 yaş üstü adam ismi duyunca tüylerim ürperiyor üç yıl 3 milyon verip kimseye satamayacağımız ve yatmaya gelmiş bir adam almışız gibi hissediyorum.
Yıllardır primer ligin top 6 takımında bir şekilde barınabilmiş bir topcunun bizde tutmama ihtimali çok düşük