Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.828
- 7.452
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaykur RezilsporRize tebrik mesajı yayınlamış şikecilere
Ekli dosyayı görüntüle 136406
Alma durumumuz var eger ozan ve yerli kaleci alirsakTaylan'dan ne beklediğine bağlı bu biraz. En çok koşan, çırpınan oyuncuydu geçen maç. Defans arkası gol pasını veren adamdı, Selçuk'la çalışıyorlar bence. Alternatifi de olmayınca olumlu bakıyorum ben.
Ben de o bölgede Melo, Gerard, Xavi, Xavi Alonso tarzı oyuncu isterim ama yok. Hatta alma durumumuz da yok. O kadar yüksek maaşlar veremeyiz. Bu adamların genç hallerini bulabiliyorsan ucuza sıkıntı yok. Yoksa eldekinin kıymetini bilmek lazım vasat masat.
hollanda-fas sentezi mi? yok pokitay'ı alsaydık bari :/
Luyindama olması lazımŞu Antwerp bizden kimi istiyordu, fb nin rakibi olmuş yollayalım 1 senelik kiralık![]()
@Emre YılmazRenkdaş malesef şunu söylemek durumundayım first touch gelişmez. Çünkü bu yetenekle ve altyapıdaki eğitimle alakalı en temel özelliklerden biri. Mesela şut gelişir, pasta gelişir ama senin dediğin konu top kontrolü demek ve bu yetenek işidir sonradan kazanılmıyor.
Anlatamıyoruz abi.taylan ve berkan uyumsuz.kafalar hala gedson yeter diyo.gedson defansif de bir oyuncu zaten,harroui ile iyi olurSanki Harroui'yi uefa ya yetiştirmek için kovaliyoruz gibi
Gedson yine son güne kadar uğraşırız gibime geliyor