Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acilen transferleri tamamlayın, bu gruptan çıkarız biz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Irfan
Boey Luyi Nelsson PvA
Harroi Gedson
Morutan Cica BAY
Halil
Lig icin boyle oynanir. Bazi maclarda Muslera ve Berkan oynar vs vs donusumlu cok secenegimiz olur.

Taylan'dan ne beklediğine bağlı bu biraz. En çok koşan, çırpınan oyuncuydu geçen maç. Defans arkası gol pasını veren adamdı, Selçuk'la çalışıyorlar bence. Alternatifi de olmayınca olumlu bakıyorum ben.
Ben de o bölgede Melo, Gerard, Xavi, Xavi Alonso tarzı oyuncu isterim ama yok. Hatta alma durumumuz da yok. O kadar yüksek maaşlar veremeyiz. Bu adamların genç hallerini bulabiliyorsan ucuza sıkıntı yok. Yoksa eldekinin kıymetini bilmek lazım vasat masat.
Alma durumumuz var eger ozan ve yerli kaleci alirsak

hollanda-fas sentezi mi? yok pokitay'ı alsaydık bari :/

Pokitay iyi topcu :)

Sanki Harroui'yi uefa ya yetiştirmek için kovaliyoruz gibi
Gedson yine son güne kadar uğraşırız gibime geliyor

Renkdaş malesef şunu söylemek durumundayım first touch gelişmez. Çünkü bu yetenekle ve altyapıdaki eğitimle alakalı en temel özelliklerden biri. Mesela şut gelişir, pasta gelişir ama senin dediğin konu top kontrolü demek ve bu yetenek işidir sonradan kazanılmıyor.
@Emre Yılmaz

Evet, altyapı eğitimi çok önemli ancak ilk kontrol sonradan da geliştirilebilir bir özellik. Çok basit antrenman metodlarıyla bu özellik geliştirilebiliyor. Tamamen oyuncunun bu konuda eksik yönünü fark edip, bu antrenmanları yapmasıyla ilgili bir şey. Büyük kulüplerin hemen hemen hepsinde oyuncuların bu yönünü geliştirmesi için antrenman alanları, odaları var. Geliştirilmesi çok zor bir yön değil ilk dokunuş, top kontrolü. Vücudu ve bacağı topun şiddetine göre konumlandırmayla alakalı genel olarak zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt