Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
89BB2162-9592-4CAE-AD8C-A70AFA14EB12.webp
Rossi

Okay bizim sorunların hiçbirine çözüm değil bence yanlış transfer. Okay'ın taylan'dan sertlik dışında ekstra birşey katmaz hatta taylan'ın pas özelliği ve hızı okay'dan daha iyi

Ah ah Hernani Genoaya gittiğinde çok üzülmüştüm. Tam bizdeki eksikliğe uygun oyuncu olduğunu düşünüyorum. 27 yaşında, 5 sene o bölgedeki sorunu çözerdi. Gedson-Hernani-Cica orta sahası hayal etmiştim. Olmadı. Şimdi bakıyorumda transferin sonlarına doğru 29 yaşındaki Elneny ye muhtaç durumdayız. Ayrıca menajerlerin kucağına oturma riskimiz var. Şimdiye çözmemiz lazımdı. Gedsonu yine beklerdik ama dosu almamak kötü oldu.

Biz burda o gelsin şu gelsin diye konuşuyoruz. Tabi ki gönlümüzdeki oyuncuların takıma kazandırılması hepimizi mutlu edecek. Ama ben yine de Burak Elması kutluyorum. Heyecan verici bir takım kurmaya çalışıyor. Gayet mantıklı bir planlama yapılıyor. Bazı transferlerin yetişmemesinin de sözleşmesinden çıkamadığımız topçular nedeniyle sorun yaşadığımızı düşünüyorum. Geçmişte yaptığımız hataların bedeli ağır oluyor malesef. Ama bu sene yapılanlar geçmişteki hatalarımızdan ders aldığımızı gösteriyor. O yüzden sabırlı olmak da fayda var. Transferde son günlere girilirken umarım başladığımız işi en iyi şekilde bitirip son adımlarımızı da en doğru ve hayırlı şekilde atarız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

okay ispanyaya ilk geldıgınde bukadar agır hantal degildi noldu bu adama milli takımda da hantaldı yoksa potansiyeli daha yuksekti
O da Taylan'ın bir benzeri.İlk çıktığında 10 numara oynuyordu Altay, Kayseri felan.Sonra Trabzonspor'da ön liberoya Milli takımda stopere kadar geri pozisyona çekildi.Bize oyun kuran Fernando tarzi bir ön libero lazım.(Ah Fernando bi FB maçında Josef baskı yaparken bir vücut hareketiyle onu pazara gönderip yine oyun kurmuştu)

H.Yürekli, Harroui'yi kulüpten doğrulattım diyordu. Kulüp yalanladı, üstüne bugün Harroui'nin kulübü de yalanladı. Okay'ı forumdan görüp uydurmuş bile olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt