Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
bu adama inanacak ne yaşadın hayatta rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adama inanacak ne yaşadın hayatta rtaş
mt performansı kötü olmasa kimse burun kıvırmazdı ama herkes gibi o da kötü gözüktü
.........................Muslera.......................
Boey... Luyindama... Nelsson... Berkan
............................Okay.........................
.............. Gedson.........Cicaldau.........
Morutan.......Diagne /Mm.......Kerem/Bay
3 yerli olarak böyle oynayabilir miyiz acaba.
Ben nasıl bu sacatcaonun geleceği günleri iple çektiysem onun gideceği yönünde haber yapan herkese inanırım .bu adama inanacak ne yaşadın hayatta rtaş
wbada iyi sezon geçirmesini konuşmuyor kimse mt performansı için burun kıvırıyorlar demek istemiştim üstat.Ya şu milli takımı bırakın Allah aşkına yusuf yok Hakan yokları oynadı ikisi de kulübünde harikalar yaratıyor
•quod erat demonstrandum•
hoca berkan'ı zinchenko gibi kullanır mı diyorsun üstat? turnuvada rabiot da sol bek oynadı berkan da orayı kotarabilir gibime geliyor.........................Muslera.......................
Diagne satılabilse, Diagne'nin kendisinin de kabul edeceği teklifler kendisine ulaşsa eminim satılırdı şimdiye kadar. Sat diyince satılamıyor malesef..Halil ile mustafa farklı iti forvet tipi ki bana göre mustafa çok önde halilden. Adam formsuz diye satacaklar şaka gibi. Diagneyi satsınlar
Bu tarif ile yapılan yemeğin adı Gedson...Evet arkadaşlar baya bir geriden gelerek konuyu okudum. Anladığım kadarıyla 6 numaraya şöyle bir adam arıyoruz.
Fernando gibi teknik,
Melo gibi kudurtucu,
Gattuso kadar sert,
Kante gibi sprinter,
De Bruyne gibi paslar atan,
Rakip gördüğü zaman altına sıçırtacak,
Sezonda 10 gol 15 asist katkısı yapacak birisi…
Ne diyeyim umarım buluruz :red:
Valla bence orayı kurtarır gibi. Ergün, Ümit Özat, Ahmet Yıldırım gibi orta saha orijinli kaç oyuncu beke geçince devrim yaptı resmen.hoca berkan'ı zinchenko gibi kullanır mı diyorsun üstat? turnuvada rabiot da sol bek oynadı berkan da orayı kotarabilir gibime geliyor
wbada iyi sezon geçirmesini konuşmuyor kimse mt performansı için burun kıvırıyorlar demek istemiştim üstat.
wba ligde kalsa okan pl topçuydu şuan taraftarları baya seviyordu
.........................Muslera.......................