Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oynayan adamı sürekli oynatacak mı? Adam kötüyse kendine bakmıyorsa doğal olarak onu kesecek. Oyuncuya rağmen bir şey yapamazsın. Hoca oyuncuya takmıştır diyelim öyle olsa süre vermez ama sürede veriyor Diagne kadar süre buldu belki de ama sahada koşmadı bile. Bir şeye tek taraflı bakılmamalı ki bu oyuncu hocanın da istediği bir oyuncuydu vazgeçiyorsa böyle bir sebebini duymak lazım. Onun dışında yerinin nasıl doldurulacağını gördükten sonra yorumu yapmak daha sağlıklı olacaktır.

Akbaba, Arda, Babel... daha sayayım mı?

Adam gitmeseydi hoca Ocak ayında bunun bonservisini aldırmazdı. Bonservisini almayı düşünmediğin bir adamı satabiliyorsan mantıklı bir hamledir.

Kötü oynayan adamı sürekli oynatacak mı? Adam kötüyse kendine bakmıyorsa doğal olarak onu kesecek. Oyuncuya rağmen bir şey yapamazsın. Hoca oyuncuya takmıştır diyelim öyle olsa süre vermez ama sürede veriyor Diagne kadar süre buldu belki de ama sahada koşmadı bile. Bir şeye tek taraflı bakılmamalı ki bu oyuncu hocanın da istediği bir oyuncuydu vazgeçiyorsa böyle bir sebebini duymak lazım. Onun dışında yerinin nasıl doldurulacağını gördükten sonra yorumu yapmak daha sağlıklı olacaktır.
Neyse su anda tartismanin bi anlami kalmadi. Adam gitti

Yanlış anlama da Malatya’daki üniye gidince bu nasıl iyi oluyor? Hedefiniz bu kadar mı düşük?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bence bilmediğiniz durumlar hakkında böyle işkembeden milleti küçümsemeye kalkmayın.
Ben yabancı dil testinde ÖSYM tarihinin belki de en zor yılında 80 soruda 68 net yaptım. Geçen sene kek bir sınavdı ve Çukurova gibi bir üni 65 net ile kapattı. Bu sene 60-61 nete filan düşer.
İlkokul hayattım boyunca matematik dersine giren bir hocam bile olmadı çoğu zaman, herhangi bir matematik alt yapım yok ve o yüzden de mat yapamadım sınavda. 40 soruluk testte 6-7 tane mat yapabilsem 12 binle Çukurova'ya girebilirdim rahatlıkla. 15.655 sıralama ile Malatya'yı kazandım. Bunu da 12 senelik İng. öğretim hayatında hiçbir şey öğretemeyen bir ülkede kendi çabamla yaptım. Ne özel ders aldım, ne de dershaneye gittim.

Gelelim şu Malatya meselesine. İnönü Üniversitesi TR'nin en köklü üniversitelerinden bir tanesi. İng alanlarında verdiği eğitim de gayet kaliteli. Benim abim de şu an kazandığım üniden mezun oldu ve şu anda kendisi öğretmenlik yapıyor.

Velhasıl kelam, ABD'den konuşmak kolay sanırım sizin için onu anladık da bari bilginizin olmadığı konularda fikriniz de olmasın.

Hepsi numara bana göre.. iki maç 45. dakika çıkardı. var mı bu şekilde davranılan oyuncu? iyi niyetli değil bence. millet ana avrat sövüyor akbabalara, ömer bayrama kaale alınan var mı? müthiş profesyonel oluyor bu adamlar. Floryadada önemli oluyorlar..30 yaşında 3 yıllık kontrat kapıyor..

@Hasan Çam biz moyu kiralamak için bonservisini çekmek zorundayız. haliyle limite işleyecek. kiralama bedeli düşükse limitte eksiye bile düşebiliriz. zorunlu opsiyon da bu limit meselesi farklı işliyor galiba yoksa mantığı yok bu anlaşmanın. Bir şeyler eksik kalacak hep resmi açıklamadan önce beklemekte fayda var

4 m dolar verip bonservisi alıp 1 milyona falan kiralayıp eksiye mi düştük şimdi bu transferde bu dönem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt