Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 eylüle kadar mo hakkında yorum yapmam. Ama o tarihte hala pembe kafalı zat Galatasaray formasını giymeye devam ederse bazıları hakkında artık nazik yorum yapmam. Sene başından beri bir çok futbolcuya uygulanan mobbing o zata niye uygulanmıyor acaba ve hala baş tacı ediliyor.

Falcao resmen ben buradayım ve beni kullanın ne olacağını görürsünüz der gibi paylaşımlar yapıyor. :D Diagne'dense Falcao oynaması taraftarıyım. Ceza sahasında Cicaldau-Morutan falan bayağı asist yapar. Oynatılırsa 25 atar diyorum. Tamamen hissiyatımdır.
Adamın yürüyecek hali yok sen neyden bahsediyorsun be abi.

Mostafa Mohammedin gidisinden nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz? 1-2 gündür takip edemedim gelismeleri??

Falcao resmen ben buradayım ve beni kullanın ne olacağını görürsünüz der gibi paylaşımlar yapıyor. :D Diagne'dense Falcao oynaması taraftarıyım. Ceza sahasında Cicaldau-Morutan falan bayağı asist yapar. Oynatılırsa 25 atar diyorum. Tamamen hissiyatımdır.
Baldırını nereye sokacağız. 2 tane 90 dk sonra 3 ay sakat yatar.

Falcao telefonu eline alıp bu twit'i atarken bile sakatlandı şu an üstad. Revire götürülüyor en az 3-4 haftası var.

Mostafa Bordoeux da her maç oynar, kötüde olsa sabrederler oyuncu gelişir 20-25 milyonluk oyuncu olur ama biz sabredemiyoruz maalesef. Aramızdaki fark bu. Morutanda 2-3 maç skora etki etmesin hemen satma planları başlar. Genç yapılanma iyi ama bizim camiada zor bu işler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt