Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haroui > gedson
net
0537ACD7-4009-4A99-BAC3-A2181734E86E.webp

Insallah sakatlanmadan dönerler. Ve insallah burdan falcao yedlin ve feg bizim oyuncumuz olmaktan cikar

Bunlar Morita’yı alamazlar gibi duruyor. İngiltere’den düşenleri toplarlar.

Koç: ´´Transferde bazı fırsatları kovalıyorduk ancak istediğimiz gibi sonuçlanmadı ama hocamızın elimize verdiği bir transfer listesi var‚ listede 4 farklı mevki var ve hoca 3´ünü muhakkak istiyor‚ ya bonservissiz ya da kiralık olarak transfer yapacağız.

Bunlar ffp ve finansal açıdan çok sıkıntıdalar belli ki.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Morutan çağrılmamış yav, U21 de varmı acaba, ayrıca bu Şenol bu harika milli takımı tamamen ultra antipatik yaptı, Berkanı çağırmama sebebi nedir tamamen art niyet kasıt şerefsizlik.
ha aklıma gelmişken bizim bu takım daha Ali Samiyen TT Arenaya çıkmadı ha 😎

Orası öyle üstad ama kale çok sıkıntılı mevki orada tolerans çok düşük olacaktır. Muslera'yı bu kadar eleştiren bir taraftar İrfan'a neler yapmaz diyemeden edemiyorum. Muslera'nın formu düzelince bildiğimiz bir standardı var ve İrfan o seviyeden çok uzak şu anda.
Muslera eleştirilmiyor bence, Y sınırı var diye esasında bu düşünce var. Zamanında Onur Kıvrak'ın istenmesi gibi.

Benim gibi maaş bazlı eleştiren de pek yok ama yerli kaleciye bence sabredilir, Okan için sert tepkiler olmadı geçen sene, bana göre Ersin'den falan on kat daha iyi kaleci Okan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt