Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gedson'a 10 milyon veren alır, herifler kiralamak istemiyo belli ki. zaten 1 sene kiralansa 1 senelik kontratı kalmıyo, bugün 10 vermeyen takım 1 sene sonra 5 milyona çok der, anlaşılabilir bi durum. marcao'yu satsak gedson-halil ve 1 yedek stoper gelse kusursuz bi transfer dönemi geçmiş oluruz.
Yedek stoper Alpaslan yerterli herhalde...

salt açık alan da değil iki kişinin arasına girip çıktığı pozisyonlar da vardı. üstelik iki kanatta da oynayabiliyor gibi. ben de beğendim.
zaten man utd alt yapısında oynamış uzun süre. boş adam değil.
Arkadaş Hatay'da oynar demiş ona ithafen açık alan üzerinden konuştum oyun aklı da iyi mesela son dakikalarda bir ara topu attı siyahi oyuncularda alışık olunmayan tarzda

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

k7qMDJE.png

:asd:

Gedson gelemzse acaba nasıl bir Oyuncu gelecek...

Yine o tarz B2B MC mi yoksa defans kabiliyeti yüksek tam bir DMC tarzında fiziki bir Canavar mı....

gedson'a 10 milyon veren alır, herifler kiralamak istemiyo belli ki. zaten 1 sene kiralansa 1 senelik kontratı kalmıyo, bugün 10 vermeyen takım 1 sene sonra 5 milyona çok der, anlaşılabilir bi durum. marcao'yu satsak gedson-halil ve 1 yedek stoper gelse kusursuz bi transfer dönemi geçmiş oluruz.

Zorunlu opsiyona hayir demezler belki. Adamlar Lazaroyu dogruysa 2 sene kiralayip sonra zorunlu opsiyonla aliyorlarmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt