Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.857
- 109.696
- 4.878
antuda gördüm de kolpaymış :/İmkansız daha geçen 3-4 vereni reddettiler.
Kim diyor bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antuda gördüm de kolpaymış :/İmkansız daha geçen 3-4 vereni reddettiler.
Kim diyor bunu
Nerde lan BardakçıDiagne'ye 7m üstü teklif gelmezse kalmalı.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence dieng gedsonun alternatifiyi harrouiyi o anlamda söylemiştirHoca doğru bir 6 numara tercih etti taylanla dönüşümlü oynayacak olan oyuncu regista ve 8 numara oynayan tempolu biri olmaliydi harroui ribaund top dediğimiz defanstan seken topları çok iyi toplayan ve takımını hücuma kaldıran bir oyuncu rakip kalede de aynı şeyi yapıyor bu da hucum sürekliliği devamlılığı sağlıyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sqenfoot t hesabı yav.antuda gördüm de kolpaymış :/
Ekli dosyayı görüntüle 136530
Açıklamayı unuttular.Nerde lan Bardakçı
Söyle gelirse ben ayarlıcam nargilesini
evet santa clara'nın sahibi turk. ismi ismail uzun. kisisel serveti 10 milyar dolar. ali koc'a sadaka verir. fanatik fenerli. oglunun adı bile kanarya.Türk Başkan varmış Santa Clara’da. Yine Koç’un ismi devreye girmiş olabilir. 2 milyona zorunlu opsiyon mu olur?
Balçıklı maci unuttun mu? Belki sampiyonlugu verdik o mactan sonrakasımpasayı geçen sezon iki maçta da yenemedik diye hatırlıyorum. Şöyle vura.vura sağlam bir galibiyet alalım. Morutan ve Bay gol atarlar insallah
napıyon la semih?
Enteresan bilmiyordum.evet santa clara'nın sahibi turk. ismi ismail uzun. kisisel serveti 10 milyar dolar. ali koc'a sadaka verir. fanatik fenerli. oglunun adı bile kanarya.
SqenfFoot şimdiye kadar nasıl kandırdım ulan hepinizi diye dalga geçiyordu milletleantuda gördüm de kolpaymış :/
Ekli dosyayı görüntüle 136531
uza
Nolursa olsun bedava fıyata kımse vermez bence bıraz daha ıkramda bulunur dıye dusunuyorum.evet santa clara'nın sahibi turk. ismi ismail uzun. kisisel serveti 10 milyar dolar. ali koc'a sadaka verir. fanatik fenerli. oglunun adı bile kanarya.
bizim ısıtan'ın da hollanda birinci liginde takımı var ama bir hayrını goremedik.Enteresan bilmiyordum.
Büyük iş ama Portekiz 1. liginde takımı var.
güvenilir bir kaynak (bu sene)sabuna göre harroui dieng'in ikamesiymiş
evet iyiymiş o konuda
Ekli dosyayı görüntüle 136529