Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baska mac izledik heralde.
koy takımını kendi kalesine attıgı golle eleyebildik.
21 sut 10 kaleyi bulmus +3 direk ,rakip kapandiginda bile aksiyon yapabildigimiz macta bu oyun onceki seneye gore cok farkliydi, herseye skor odakli bakmamak lazim futbol sever biri icin izlemesi keyifliydi febe macinda gol vardi ama vasatlardi seyir keyfide yoktu ama, ikisinide izle aradaki farka bak nerden baksan iyi yoldayiz, sans bizden yana olsaydi 4-5 atardik rahat, herseye elestirel bakilir ama iyi olan seyleride gormek lazim ,muslera saatli bomba guven vermiyor son vuruslarimiz sıkıntiliydi onun disinda guzel macti bence rakibi köy takimi olarak gormuyorum elemelere gelmis bir takim sonucta

En az 3 oyuncuyla geldim. Çok fazla yazıp nöbeti şişirmeyin...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli kaleci alıyorsak ayağının iyi olmasına dikkat etmek lazım çok iyi denilen Uğurcan'ın bile ayağı çok kötü sırf bu yüzden değeri her geçen gün düşüyor her maç 15-20 top arası rakibe ikram ediyor.
Önemli değil. Taffarel gelsin o kaleciyi 3 sene içerisinde forvet olarak hazırlar.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pot değil, bile bile söyleyeyimmi diyor ama yeni oyuncu hakkındamı yoksa 10no hakkındamı çözemedim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 numara için soruyor söylemeyeyim değil mi hala diye. Öncesinde zaten biz ekipçe bir karar verdik sürpriz olabilir 10 numara için diyor zaten. Daha kaç tane 10 numara alalım. 10 numara için transfer olmayacak ama başka oyuncu olabilir, başka numaralı diyor. Devamında da üstteki açıklama işte. Oğulcan falan gibi işin şovuna dönük bir şey yapılmayacaksa ben Gedson'u işaret ettiğini düşünüyorum.

@Bülent Öz TFF yönetmeliğine göre benim anladığım kadarıyla resmi maçta forma giymiş oyuncunun numarası değiştirilmiyor.

Teklif yükseltin demeye getiriyor

10 milyon euro dan fazlasi zarar

Bende gelmesini istiyorum Gedson’un Ama Adam orda suan yedegin de yedegi durumunda

Sirf potansiyeli icin 10 milyon euro verilir Ama fazlasi olmaz kesinlikle olmamali
gedsona niye başka takımlar talip olmuyor? 15 milyon verip alabilecek çok takım var avrupada..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt