Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ribery?Gedson anelka sonrası bu topraklara gelmiş en potansiyelli ve yaşı en genç olan oyuncu 22 yaşında Avrupa futbolunun incilerinden birini bir daha alma şansımız olmaz bu cidden fırsatın fırsatı transfer
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
21 sut 10 kaleyi bulmus +3 direk ,rakip kapandiginda bile aksiyon yapabildigimiz macta bu oyun onceki seneye gore cok farkliydi, herseye skor odakli bakmamak lazim futbol sever biri icin izlemesi keyifliydi febe macinda gol vardi ama vasatlardi seyir keyfide yoktu ama, ikisinide izle aradaki farka bak nerden baksan iyi yoldayiz, sans bizden yana olsaydi 4-5 atardik rahat, herseye elestirel bakilir ama iyi olan seyleride gormek lazim ,muslera saatli bomba guven vermiyor son vuruslarimiz sıkıntiliydi onun disinda guzel macti bence rakibi köy takimi olarak gormuyorum elemelere gelmis bir takim sonuctabaska mac izledik heralde.
koy takımını kendi kalesine attıgı golle eleyebildik.
Önemli değil. Taffarel gelsin o kaleciyi 3 sene içerisinde forvet olarak hazırlar.Yerli kaleci alıyorsak ayağının iyi olmasına dikkat etmek lazım çok iyi denilen Uğurcan'ın bile ayağı çok kötü sırf bu yüzden değeri her geçen gün düşüyor her maç 15-20 top arası rakibe ikram ediyor.
Senle golf işine girelim. 1 seneye türkiyede bu sporun efsanesi oluruz...futboldan anlamadıgımı mı ima ediyorsun renktas?
Dalginligina geldi herhalde arkadasın,olur oyle seyler..Ribery?
Pot değil, bile bile söyleyeyimmi diyor ama yeni oyuncu hakkındamı yoksa 10no hakkındamı çözemedim
bi oyuncu alindi bence ya. Pot kirdi hoca
Yeni oyuncu bitti mi babında soruyor aslındaPot değil, bile bile söyleyeyimmi diyor ama yeni oyuncu hakkındamı yoksa 10no hakkındamı çözemedim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arda yada feguliİçimizden birine 10 Numara verecek Hoca.
Varan 1) Arda 10 Numara
Varan 2) Gedsona verip , o zaten içimizden biriydi diyecek.
arda yada feguli
10 numara için soruyor söylemeyeyim değil mi hala diye. Öncesinde zaten biz ekipçe bir karar verdik sürpriz olabilir 10 numara için diyor zaten. Daha kaç tane 10 numara alalım. 10 numara için transfer olmayacak ama başka oyuncu olabilir, başka numaralı diyor. Devamında da üstteki açıklama işte. Oğulcan falan gibi işin şovuna dönük bir şey yapılmayacaksa ben Gedson'u işaret ettiğini düşünüyorum.Pot değil, bile bile söyleyeyimmi diyor ama yeni oyuncu hakkındamı yoksa 10no hakkındamı çözemedim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şampiyonlar ligine özlemimizi anlatan bir tabloElimin ayarini..
Ekli dosyayı görüntüle 136373
gedsona niye başka takımlar talip olmuyor? 15 milyon verip alabilecek çok takım var avrupada..Teklif yükseltin demeye getiriyor
10 milyon euro dan fazlasi zarar
Bende gelmesini istiyorum Gedson’un Ama Adam orda suan yedegin de yedegi durumunda
Sirf potansiyeli icin 10 milyon euro verilir Ama fazlasi olmaz kesinlikle olmamali
Halil Yerli kuralına mutlaka alınması gereken bir oyuncu Halil Kerem Berkan Barış Alper yılmaz 4 tane geleceği olan yerliyi kadronda bulundurmus oluyorsun bu açıdan çok önemlihalil bu diagneyi kesemez.