Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topu defanstan cikaramiyoruz ve oyunu kuramiyoruz şuan en büyük problem bu .
Ya sistem değişecek yada tamamen oyuncular .
Orta sahada topla ilerleyecek aynı zamanda da baskı yapacak Melo gibi bir oyuncu şart bize gedson bunu karşılar mı velev ki gelmedi ne olacak oraya kesin bir oyuncu şart .
Yedek kaleci şart Muslera çok kötü başladı yan toplara hiç çıkamıyor her duran top tehlike .
Sağ açıkta alternatif var solda sıkıntı var ya kerem top kaybı yapmamayı öğrenip çizgiye inecek çoğu zaman yada oyuncu almamız gerek .
10 numarada feguli morutan cikaldau idare eder şimdilik .
Emre akbaba fatih Babel falcao luyindama yada marcao satılıp kiralanip yeni bir plan yapmak gerekecek.
3-4-1-2 yada 3-4-2-1 şeklinde de oynayabilmeliyiz

Hoca baska oyuncularla temastayiz falan dediydi,bitmistir herhalde onlar.ben kestirebilirsem bi 30 dk kestireyim.

Ayriyeten bahsettigi z kuşağı beknaz,emirhan kayar ve ali turap artık a takimla çalışmalı.millet yetenek görsün

Yeni bir Ribery bize gelmez o ayarda bir yıldız oyuncuyu bulup getirebileceğimizi düşünmüyorum o zamanlar Fransa ligi ve ikinci ligi bu kadar revaçta değildi şimdi başını biraz kaldirani orda alıyorlar Ribery bize geldiğinde Avrupa futbolunda da çok bilinen bir wonderkid değildi Ribery çok çok daha büyük oyuncu ikisinden de ama Gedson 17-18 yaşından beri herkesin tanıdığı çok genç yaşta 50-60 milyon eurolarin konuşulduğu bir oyuncuydu o açıdan söyledim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yav biliniyordu hatta bayağı olay olmuştu bizim almamız.

Bence mümkün ama çok genç yaşta almak lazım, 18de gibi.

Fransa'daki cevher çözüldü o yüzden Afrika'da yatırım yapmak daha makul bu mevzuda ya da Belçika alt liglerine de bakılabilir.

fbnin eledigi takim harbiden koy takimi gibiydi.ben bu kadarini beklemiyodum.hali saha maci gibiydi.rakipin kestigi,kesemedigi bütün toplar fblilerin onune düştü.kalecisiz,stopersiz ve ortasahasiz vasat bi takimla oynayınca valenciaya gun doğdu ki,valencia begenmeselerde katki veriyor.randers kalecisine bak bi de dün,adam sayisiz top cikardi.adamlar kapandi bi de,kehinde falan silahlari vardi.10 mactir yenılmeyen bilindik danimarka takimi nere,finlandiyanin köy kusu nere.kiyaslama yapanlar icin yazdım.iki maci da izledim.
Bizim eledigimiz st. Johnstone neredeyse lask linz eliyordu lask da iyi bir takım hazır takımlarla oynadık biz oynamamız da iyi oldu Danimarka ve iskoç ekoluyle daha ciddi girmiş olduk inşallah eksiklerimizi tamamlar daha büyük hedeflere yol alırız.

Yunus akgun gibi yaratıcı ve bileklerine hakim bi veledi kazanma yoluna gider insallah hoca.zaten bir düşünse yunusu cezahasi cevresine salar,zehri akıtırdı

Mill8 maç arası umarım muslera ülkesinin maci yoktur. Tatil yapmis olur.

Bunun Sekidika konusunda birseyler olmali artik veya Babel. Morutanin lisansi bugün cikmali en gec yarin

fbnin eledigi takim harbiden koy takimi gibiydi.ben bu kadarini beklemiyodum.hali saha maci gibiydi.rakipin kestigi,kesemedigi bütün toplar fblilerin onune düştü.kalecisiz,stopersiz ve ortasahasiz vasat bi takimla oynayınca valenciaya gun doğdu ki,valencia begenmeselerde katki veriyor.randers kalecisine bak bi de dün,adam sayisiz top cikardi.adamlar kapandi bi de,kehinde falan silahlari vardi.10 mactir yenılmeyen bilindik danimarka takimi nere,finlandiyanin köy kusu nere.kiyaslama yapanlar icin yazdım.iki maci da izledim.
Finlandiya ligi ligler sıralamasında 42.ymiş rekntaş. Kazakistan, Kosova, Luxembourg, Azerbaycan liglerinin falan da alıtnda. Faroe Adaları ligiyle aynı seviyede. Danimarka ise bizim birkaç sıra altımızdaymış. Kopenhag'ın Sivas'ı paramparça etmesinden de seviyeyi görebiliyoruz.

Selçuk’un son iki senesinden tek farkı bir tık daha fazla press yapabiliyor.

Dün gördük ki ne Taylan ne Kerem ilk 11 için uygun değil.

İkisi de yetenekli ancak bize daha yeteneklileri lazım. Rotasyon olmaya devam edebilirler.

Barış Alper, fiziken ve top sürme konusunda Kerem’den daha önde. Kerem’in top sürerken her an topun kontrolünü kaybedecekmiş hissi yüzünden bu sezon kendisinden beklentimi düşürüyor.

Avrupa için özellikle bu iki bölgeye de transfer şart

Finlandiya ligi ligler sıralamasında 42.ymiş rekntaş. Kazakistan, Kosova, Luxembourg, Azerbaycan liglerinin falan da alıtnda. Faroe Adaları ligiyle aynı seviyede. Danimarka ise bizim birkaç sıra altımızdaymış. Kopenhag'ın Sivas'ı paramparça etmesinden de seviyeyi görebiliyoruz.

kopenhag bizi ve feneri de eleyebilirdi

Randers pas yapabiliyordu en azından. Hjk’nın St. Johnstone’dan bile kötü takım olması bu skora şaşırmama engel oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt