Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olağanüstü mü oynadı ? Gerçekten vasat oyuna alışmışız. Orta sahada bu zamana kadar oynayan topçular arasında en düşük performansı olan topçu olabilir Taylan. Fernando’yu Melo’yu izledik son 10 senede. Hadi onu da geçtim Selçuk bile prime döneminde bu kadar takdir toplamıyordu. Taylan’ın oyununu gereksiz olumlu bulan bir kitle var. Bu kitle yüzünden Taylan ile yola çıkarsak daha çok sırtı dönük top kaptırırız.
Taylan'dan ne beklediğine bağlı bu biraz. En çok koşan, çırpınan oyuncuydu geçen maç. Defans arkası gol pasını veren adamdı, Selçuk'la çalışıyorlar bence. Alternatifi de olmayınca olumlu bakıyorum ben.
Ben de o bölgede Melo, Gerard, Xavi, Xavi Alonso tarzı oyuncu isterim ama yok. Hatta alma durumumuz da yok. O kadar yüksek maaşlar veremeyiz. Bu adamların genç hallerini bulabiliyorsan ucuza sıkıntı yok. Yoksa eldekinin kıymetini bilmek lazım vasat masat.

Geçen sene ki bizim yaptığımız kadro mühendisliği hatasının, başka bir versiyonunu bu sene Galatasaray yapıyor.

Oyuncuları tek tek değerlendirip tutması önemli değil, kadro mühendisliği açısından çok saçma ilerliyorlar. Fena patlayacaklar bence

:asd:

Btw yanlış anlaşılmasın, Kerem de Barış da büyük potansiyel. Hatta bence Barış bir tık daha büyük şeyler vadediyor Kerem'e göre. Morutan da öyle, Mustafa Muhammed de.

Fakat Feghouli ve Diagne gibi iki tecrübeli opsiyon ne kadar işe yarıyor değil mi? Bunların yanına, yine bu gençleri bir iki seviye yukarı çekebilecek, kaliteli bir hücum oyuncusu opsiyonu daha olsa tadından yenmez. Tabi bunun için önce Babel'in gitmesi lazım.

Hoca 5 gün çok heyecanlı geçecek dedi. Gedson Halil bir de 6 numara gelse ne güzel olur.

diagnede değişen ne

motivasyon vs ingiltere antrenmanında sadece fizik değil kişisel oyun gelişimi
Diagne Paşa döneminde de böyleydi bize geldikten sonra mabadı kalktı ve kendini bir halt sandı.

Biz gönderince WBAda ispat çabasına girdi şimdi bizde de aynı çabada.

Kısacası hep dediğim gibi oyuncuya hedef vereceksin, Fegdeki umursamazlığın sebebi de hedefsizlikten oldu.

Ulan Sivas bizle oynasan hırsını alamamış kapı köpekleri gibi saldırırsın. Gittin 5 yedin geldin, hırsın sadece bize mi?
Sivas ile hamsisporun elenmesi çok iyi olmadı lig için. Olumlu gördüğüm tarafı ts erken form tuttu, çok sürmeyebilir bu durum. Bir de ts çabuk dağılıyor. fb geçen yıl bunları yenince yarıştan koptular. Kuşları yenseler iddiaları devam ederdi.

Geçen sene ki bizim yaptığımız kadro mühendisliği hatasının, başka bir versiyonunu bu sene Galatasaray yapıyor.

Oyuncuları tek tek değerlendirip tutması önemli değil, kadro mühendisliği açısından çok saçma ilerliyorlar. Fena patlayacaklar bence

:asd:
Adam argüman değil temenni yazmış. Madem böyle bir argumanin var, altını doldur değil mi, biz de okuyalım.

Bu kendi altını doldurmuş, bezinin değişmesi lazım.

Sivas ile hamsisporun elenmesi çok iyi olmadı lig için. Olumlu gördüğüm tarafı ts erken form tuttu, çok sürmeyebilir bu durum. Bir de ts çabuk dağılıyor. fb geçen yıl bunları yenince yarıştan koptular. Kuşları yenseler iddiaları devam ederdi.
Trabzonun kadrosu iyide genel de yaşlı oyuncu dolu. Ben dün maçlara biraz baktım, Gervinho pek depar atmak istemiyordu, lifim atar diye sanki çekiniyor gibi geldi. Kalecileri tamamen dağılmış durumda, çabuk dağılabilirler.

yanlız fegholuli kesinlikle gitmesin. tamam çok fazla maaşı ama onun etrafına kerem barış morutan gibi gençleri monte edersek çok iyi işler yapacaktır. Dün ne paslar attı. Birde baya koşuyor savaşıyor umursazlık gitmiş. Sadece maaş kısmı kaldı onuda yeni sözleşme ile indirip 2 senekik kontrat yapsınlar ve versinler 10 numarayı.

Ulan Sivas bizle oynasan hırsını alamamış kapı köpekleri gibi saldırırsın. Gittin 5 yedin geldin, hırsın sadece bize mi?
Türkiye'de aslanı kediye boğdururlar.

Rakibinin başkanı gider senin rakibine sponsor olur, lüks arabalar alır falan. Ticarette paslaşmalar olur.

Bir hakem ekibi atanır, bir var ekibi, maçı öyle bir yönetirler ki, senin oyuncun ne yaparsak yapalım olmayacak psikolojisine bürünür, karşı takımın hırsı artar.

Bu yüzden GS'in BAZI Anadolu deplasman maçları, Real Madrid ile CL finali oynuyormuş derecesinde zorlu geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt