Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.808
- 109.641
- 4.878
edit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka bu tam olarak. Dünya’da başka topçu mu kalmadı. Nasıl diğer mevkilere bulabiliyorsak orta sahaya da buluruz.Taylan'dan ne beklediğine bağlı bu biraz. En çok koşan, çırpınan oyuncuydu geçen maç. Defans arkası gol pasını veren adamdı, Selçuk'la çalışıyorlar bence. Alternatifi de olmayınca olumlu bakıyorum ben.
Ben de o bölgede Melo, Gerard, Xavi, Xavi Alonso tarzı oyuncu isterim ama yok. Hatta alma durumumuz da yok. O kadar yüksek maaşlar veremeyiz. Bu adamların genç hallerini bulabiliyorsan ucuza sıkıntı yok. Yoksa eldekinin kıymetini bilmek lazım vasat masat.
Geçen sezon koşu mesafelerinde çok kötüydü. Bu sezon takım iyice gençleşti de bu koşu mesafesi arttı mı ben de merak ediyorum. Görebileceğimiz bir kaynak bilen var mı renktaşlar?Dün kim kaç km koşmuş onunla ilgili bir istatistik var mı?
sumudicayi tesislere sokmamislar
Yabancı sınırını unutuyorsun, zaten böyle bir kural olmasaydı emin ol çok başka isimler geçerdi.Ne alaka bu tam olarak. Dünya’da başka topçu mu kalmadı. Nasıl diğer mevkilere bulabiliyorsak orta sahaya da buluruz.
Şu an orta sahada birisi sakatlansa oynayacak adamlar Aytaç Emre Akbaba Ömer Bayram.
Taylan’ın bunlardan bir tık iyi olması da yetmiyor.
Geçen sene o bölgeye o kadar oyuncu isterken bu sene hiç doğru düzgün isim bile geçmemesi beni sinirlendiriyor.
O bölge için Gedson zorlanıyor. Başka oyuncu tarzı da düşünülebilir defansif olarak ama bu sefer de +3 yerliyi nasıl yapacaksın? +3 yerli için Taylan ve Berkan'a önem veriyor hoca. Keseceği zamanlar da olur elbet. Geçen senelerde çok baktık o bölgeye ama +3 yerli kuralı yoktu. Kale veya defanstan iki oyuncu yerli yapabilsek senin dediğin gibi bir planlama da güzel olurdu. İlk geldiğinde çoğumuzun burun kıvırdığı adamın hakkını vermek benim fikrim. Yoksa dedim ya bir Gerard, Melo değil.Ne alaka bu tam olarak. Dünya’da başka topçu mu kalmadı. Nasıl diğer mevkilere bulabiliyorsak orta sahaya da buluruz.
Şu an orta sahada birisi sakatlansa oynayacak adamlar Aytaç Emre Akbaba Ömer Bayram.
Taylan’ın bunlardan bir tık iyi olması da yetmiyor.
Geçen sene o bölgeye o kadar oyuncu isterken bu sene hiç doğru düzgün isim bile geçmemesi beni sinirlendiriyor.
Tek maçla niye düşünüyorsunuz koca seneyi ? Kaleye yerli kaleci defansa bazen Alpaslan bazen iki kanat yerli bazen forvet yerli. 38 lig 6 UEL 3-4 ZTK maçları var en az. Hep sabit bir kadro ile çıkabilecek miyiz sence? Taylan sakatlansa kim oynayacak ayrıca.Yabancı sınırını unutuyorsun, zaten böyle bir kural olmasaydı emin ol çok başka isimler geçerdi.
O bölge için Gedson zorlanıyor. Başka oyuncu tarzı da düşünülebilir defansif olarak ama bu sefer de +3 yerliyi nasıl yapacaksın? +3 yerli için Taylan ve Berkan'a önem veriyor hoca. Keseceği zamanlar da olur elbet. Geçen senelerde çok baktık o bölgeye ama +3 yerli kuralı yoktu. Kale veya defanstan iki oyuncu yerli yapabilsek senin dediğin gibi bir planlama da güzel olurdu. İlk geldiğinde çoğumuzun burun kıvırdığı adamın hakkını vermek benim fikrim. Yoksa dedim ya bir Gerard, Melo değil.
Tek maçla niye düşünüyorsunuz koca seneyi ? Kaleye yerli kaleci defansa bazen Alpaslan bazen iki kanat yerli bazen forvet yerli. 38 lig 6 UEL 3-4 ZTK maçları var en az. Hep sabit bir kadro ile çıkabilecek miyiz sence? Taylan sakatlansa kim oynayacak ayrıca.
Taylan'dan daha üst seviye birini alıp yedek oturtamazsın a planında o bölgeye 1 yerli koyman lazım, dediğin gibi bazı maçlar o bölgede farklı isimleri değerlendirirsin ama bu isim yabancı olacaksa scout transferi denenebilir max onun da ne vereceğini kestiremezsin.Tek maçla niye düşünüyorsunuz koca seneyi ? Kaleye yerli kaleci defansa bazen Alpaslan bazen iki kanat yerli bazen forvet yerli. 38 lig 6 UEL 3-4 ZTK maçları var en az. Hep sabit bir kadro ile çıkabilecek miyiz sence? Taylan sakatlansa kim oynayacak ayrıca.
O zaman tahtaya ilk yazacağın isim o futbolcu olur. Tüm güzel kadro yapılandırılmasını Taylan’ın bi sırtı dönükken baskı yediği için kaybedilen topta yediğimiz goller yüzünden çöpe atılmasını istemiyorum. Sezonun daha 5 resmi maçında bu sorunlar açık açık görüldü. 24 saat geçmedi daha Taylan 4 defa sırtı dönük top kaybı yaptı dün akşam. Yerli yabancı kuralı diyip kabullenmeye gerek yok. Orta saha en elzem kısım ve Gedson dışında 1 adam daha şart.Taylan'dan daha üst seviye birini alıp yedek oturtamazsın a planında o bölgeye 1 yerli koyman lazım, dediğin gibi bazı maçlar o bölgede farklı isimleri değerlendirirsin ama bu isim yabancı olacaksa scout transferi denenebilir max onun da ne vereceğini kestiremezsin.