Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maçta stoper olduğunu düşün bu değişiği uyarıyorsun her pozisyonda dinlemiyor atak geliyor karşılıyorsun, yine yapıyor yine uyarıyorsun yine dinlemiyor yine koşturuyorsun. En sonunda sana bir de sana sus yapıyor napardın?
Profesyonel hayatta takımın hocasına kaptanına bırakırım. Amatör ruhla hareket etsem Marcao’dan aşağıya bırakmazdım.

a78848fa5fa733ee3644b252892e5d7e4a8d353b.gifv

9900. mesajımı Gedson için atıyorum.

10000. mesajımı ise "çok şükür aldık" diye atmak istiyorum. 🤲

Çikıldao neden alındı acaba orta sahaya? 6.5 verildi de Harroui alınmadı?

Profesyonel hayatta takımın hocasına kaptanına bırakırım. Amatör ruhla hareket etsem Marcao’dan aşağıya bırakmazdım.
Ben Kerem'in bu durumunu anlayamamıştım Marcao'ya çok kızdım. Taki Luyinin onu uyardığı maçta bunun sebebini ancak anlayabildim ve Marcao'yu affettim.

Bu Kerem'i hoca uyarmazsa bak gör geri 5 liden biri yine buna dellenecektir. Dünkü maçta ben telefonu atacaktım artık. Bence Marcao'yu yedirmeyelim herif çok tahrik oldu, malesef tutamadı kendini. Kerem'i Terim çok ciddi uyarmalı.

Bence de çikaldoya vereceğimiz 6,5 milyon euroya çok daha iyi bir orta saha alabilirdik inşallah iyi oyunla yanıltır beni

Ben Kerem'in bu durumunu anlayamamıştım Marcao'ya çok kızdım. Taki Luyinin onu uyardığı maçta bunun sebebini ancak anlayabildim ve Marcao'yu affettim.

Bu Kerem'i hoca uyarmazsa bak gör geri 5 liden biri yine buna dellenecektir. Dünkü maçta ben telefonu atacaktım artık. Bence Marcao'yu yedirmeyelim herif çok tahrik oldu, malesef tutamadı kendini. Kerem'i Terim çok ciddi uyarmalı.
Üstad o keremden bir halt olmaz 20 dakikada 6 top kaybetti dün adamın içinden geçmeye çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt