Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çikıldao neden alındı acaba orta sahaya? 6.5 verildi de Harroui alınmadı?
Cica daha 2 maç oynadı ya bi durun sabredin izleyelim adamı ne verebilir ya da veremez bi bakalım. Daha şimdiden onu niye aldık bunu niye almadık demek ne kadar kolayınıza geliyor.

Cica daha 2 maç oynadı ya bi durun sabredin izleyelim adamı ne verebilir ya da veremez bi bakalım. Daha şimdiden onu niye aldık bunu niye almadık demek ne kadar kolayınıza geliyor.
Çok kolay bir cevabı vardır belki maaş farkı var aralarında mesela 500bin senelik 5 yılda 2.5m maaş farkı vardır

Bir soru sorduk yorum yapmadık.. Sebebini anlayan var mı diye? bırak anlamayı konuyu farklı yerlere çektiniz hemen

Haydi bakalım güzel bir kura çekelim de keyifler iyice yerine gelsin...

Muslera(İrfancan) , Sacha Boey(Yedlin) , Nelsson(Luyindama) , Marcao(Alparslan) , Van Aanholt(Ömer) , Aliou Dieng(Taylan) , Gedson(Berkan) , Cicaldau((Emre Kılıç) , Morutan(Kerem) , Fegoulli(Barış Alper Yılmaz) , Mustafa (Diagne)

Halil, Emre Akbaba, Aytaç, Işık Kaan ve bahsedilen gurbetçi gençler de kadroda yer almalı.

Son düzenleme:
Cicadaou’ya laf yok. Çok başarılı olacak. Ayak uyduracak adamlar gelince çok daha başarılı olacak. Sabır göstermemiz lazım. Aynı ülke de aynı dili konulan adamı işe aldığımız da bile adam bocalıyor alımla süresi gerekiyor. Bu adama sabır göstermek gerekir, doğru değerlendirmek lazım.

gergin olacak bir durum göremiyorum sizin postların genel yapısı bu.. orada pas bağlantısı şeklinde bir açıklamadan bahsettik iki oyuncu arasındaki fark nedir neden çikıldao tercih edildi meselesine girecektik. hemen ortaya girip suyu bulandırıyorsunuz. Varsa bir düşünceniz paylaşın biz de okuyalım faydalanalım.

gergin olacak bir durum göremiyorum sizin postların genel yapısı bu.. orada pas bağlantısı şeklinde bir açıklamadan bahsettik iki oyuncu arasındaki fark nedir neden çikıldao tercih edildi meselesine girecektik. hemen ortaya girip suyu bulandırıyorsunuz. Varsa bir düşünceniz paylaşın biz de okuyalım faydalanalım.
hayır paylaşamam beni gerdin

Üstad o keremden bir halt olmaz 20 dakikada 6 top kaybetti dün adamın içinden geçmeye çalışıyor
Malesef bende negatif düşünmeye başladım. Ama genç olduğu için Terim bu durumu düzeltebilir. Ona Messi olmadığını söyleyip adam kovalamazsa, topu bu kadar kolay kaybederse oynatamayacağını net ifade etmeli.

Yani Kerem pır pır bir adam hücumda faydalı oluyor ama defansımızı çaresiz bırakıyor. Toplam faydası düşük kalıyor. Düzeltilebilir bence. Veya Halil alınamazsa onun pozisyonunda yardımcı forvet oynatılabilir. Bikemyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt