Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim? Çikıldao mu? Benim asıl sormak istediğim ikisi orta saha ikiside merkez orta saha hata B2B gibi fark ne oyun anlamında? Çikıldao ne farkı var tercih ediliş sebebi..
Cica ile Harroui'nin alakası yok oyun tarzı anlamında. Skorerliği hiç söylemiyorum.

Eğer Gedson gelmeyecekse bu ayın sonuna kadar Harroui 'yi bitirmeye bakalım, öyle veya böyle Avrupa 'ya yazdırmak gerekiyor bu oyuncuları. Tamam Gedson bayağı bayağı wonderkid geçen sene yaptıkları da ortada ama vermiyorlarsa yapacak bişey yok

Abdou Harrou 'de fena bir oyuncuya benzemiyor, işin top kapma tarafında var dribling tarafında var skor üretiyor uzaktan şutları etkili filan iş yapabilecek bir elemana benziyor

Piyasası ne kadar olur bilemem ama Morutan veya Berkan transferinde olduğu gibi 3,5 mil.€ bonservisle bitiyorsa çok güzel bir transfer olur

Hoca dün forma numarası muhabbetinde Gedson transferinin bitmeye yakın olduğunu belli etti.

İçimizden halledicez konuştuk dedi. Bunu apaçık “Gedson hep bizimleydi sürekli konuştuk artık fiziken de bizim yanımızda” tarzı bir söylemle açıklar.

Taraftarın beklentisi yüksek birisi taşıyabilir ancak bu formayı. Şu an herkesin merakla beklediği tek isim.

Eray Sözen ile konuşmasının da amacı ufak tefek pürüzlerin kaldığı olarak yorumladım ✍️

Kerem dahil her futbolcuya ihtiyacımız var. Kerem 2 maç hocanın yanında otursun, tekrar verim almaya başlarız. Yerin garanti görmeye devam ederse tribünde oturur.
Barış Alper 'in şu performansı Kerem için iyi mesaj olmuştur, Kerem 'in formayı alması Babel 'in Feghouli 'nin Arda 'nın aşşırı düşüş yaşadığı için olmuştu şimdi aynısını Kerem yaşarsa o da formasını Barış Alper 'e kaptırabilir

Olağanüstü mü oynadı ? Gerçekten vasat oyuna alışmışız. Orta sahada bu zamana kadar oynayan topçular arasında en düşük performansı olan topçu olabilir Taylan. Fernando’yu Melo’yu izledik son 10 senede. Hadi onu da geçtim Selçuk bile prime döneminde bu kadar takdir toplamıyordu. Taylan’ın oyununu gereksiz olumlu bulan bir kitle var. Bu kitle yüzünden Taylan ile yola çıkarsak daha çok sırtı dönük top kaptırırız.
Ayni sorun berkan'da da var. dün kendi alanimizda sirti dönuk bir top kaybedti, az daha ikinci golu yigorduk. keremde de ayni sorun var ama onun kaptirdigi toplar tehlikesiz bölgede.

taylan ve berkan 8 numarada rotasyan yapabilirler ama kesinlikle ikiside defansin önünde oynayamaz.

defans bu yüzden zor top cikartiyor.

Ayni sorun berkan'da da var. dün kendi alanimizda sirti dönuk bir top kaybedti, az daha ikinci golu yigorduk. keremde de ayni sorun var ama onun kaptirdigi toplar tehlikesiz bölgede.

taylan ve berkan 8 numarada rotasyan yapabilirler ama kesinlikle ikiside defansin önünde oynayamaz.

defans bu yüzden zor top cikartiyor.
Asıl Kerem'inki tehlikeli bölge

Takım set dizilimindeyken çalım deniyor ve bekler önde kalmış oluyor sürekli.

Bunu Burak yapardı Schalke serisinde gol yemiştik bu yüzden o gitti Belhanda başladı şimdi de Kerem yapıp duruyor.

O çalımları Messi atabiliyor dünyada, başka yok atabilen.

Cica ofansif 8 numara harroui iki yönlü mezzela da oynayan orta saha çok farklı oyuncular

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam benim gördüğüm Harroui topla çok zaman geçiriyor.. Gözü kara sürekli dikine oynuyor böyle bir oyuncu gerekli ama bundan iki tane üç tane olursa pas bağlantıları kesintiye uğrar bence öte yandan çikıldao tek de oynuyor ve oyunun yönünü hızlı değiştiriyor bu anlamda daha öngörülemez bence bu kafada iki oyuncuya ihtiyaç var orta sahada.. ayrıca yeri geldi mi adamda geçebiliyor. Onun için pas bağlantıları için önemli dedi Hoca..

ozan kabak bonservisle mi gelecek anlamadım ben niye kiralık versinler yine bazı gazeteciler sallamaya başlamış

Hoca scout ekibine çok güveniyor eski Fatih hoca olsa 10 milyona boupendzayi alırdı ligden yabancı almıyor önceden amrabat dany kimi bize karşı ligde bir maç iyi gorse alirdi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Millet çok dalga geçti ama iyi bir scout ekibimiz var bunun meyvelerini almaya başladık,hoca çok güveniyor belli ki ve yönetim ile uyumda güzel.Şaka maka 25 yaş altı 7-8 tane güvenebileceğimiz oyuncumuz oldu ve hepsi bizim malımız.(Mostafa 3 milyon euro verir alırız)

Elneny fırsatını değerlendirmemiz lazım kesinlikle 1 sene sözleşmesi kalmış bonserviside çok olmaz eğer yabancı kontejanından yer açarsak isterim kesinlikle

ozan kabak bonservisle mi gelecek anlamadım ben niye kiralık versinler yine bazı gazeteciler sallamaya başlamış
Dalga falan yok

1 eylüle kadar alan olmazsa Schalke oynatmayacak tek seçenek Türkiye kalacak.

Cica daha 2 maç oynadı ya bi durun sabredin izleyelim adamı ne verebilir ya da veremez bi bakalım. Daha şimdiden onu niye aldık bunu niye almadık demek ne kadar kolayınıza geliyor.
Bi yaptırım olmalı bence. Yeni transferler hakkında daha adamı iki maç izlemeden negatif yorum yapanların ben Galatasaraylı olduğundan hep şüphe ediyorum. O kadar saçmaki, yani eline ne geçecek adam kötü çıksa sevineceklermiş gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt