Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalede mi denesek?
Muslera 'da sağ olsun tam tersi dün maçın başlarında attığı 3-4 kısa/uzun mesafeli topları takip ettim hepsi rakipte kaldı, hani kötü yere attı filan demiyorum doğrudan rakibe doğru attı

Zaten son sonunda çıldırdı Necati Ateş 'i vurdu kale vuruşunda, yahu kale vuruşu baskı yok pres yok top orda duruyor o kadar kötü vurmayı nasıl beceriyorsun Allah rızası için

Artık Muslera 'nın yaşlandığını kabul etmek gerekiyor sanırım, bana bayağı bayağı hiç güven vermiyor artık

Beklentileri pek yükseltmek olmaz ama olmasa olmaz bana göre Gedson. Hem kalite hem yaş olarak. İlerde muazzam paraya da satmak cabası. Benfica yönetimi denen kenef suratlılar nazlanmaktan bir vazgeçseler tam olacak. Ben sezon için de üç kişiyi yazdım bekledim. Berkan,Morutan ve Gedson. Kalbimiz temizmiş ki Berkan ve Morutan geldi. Gedson kaldı. O’da gelirse kimin geldiğine bakmam artık. Hadi be koçum.

Zaten son sonunda çıldırdı Necati Ateş 'i vurdu kale vuruşunda, yahu kale vuruşu baskı yok pres yok top orda duruyor o kadar kötü vurmayı nasıl beceriyorsun Allah rızası için

Artık Muslera 'nın yaşlandığını kabul etmek gerekiyor sanırım, bana bayağı bayağı hiç güven vermiyor artık
Ben o pozisyonda oyundan alınan Taylan'a pas attığını sandım :asd:

Screenshot_20210827-130735_Twitter.webp

Falcao'nun feshini bu fotoyla duyuralim

Erkan süer henuz gitmemis guzel.keske atalay ve erkan kalsalar da emre akbaba gitse.atalay da,erkan da toptan çekinmeyen,pas oyununa yatkin ki erkan boludayken de,bize geldiginde de golleri siralamaya devam etti.cok yetenekli

"Van Bergen writes that midfielder Harroui “still does not want to sign anywhere for the time being.” This intent would mean a move to the Championship with Forest is off."

Resmen bizi bekliyor diyor adam...
fotoları falan beğeniyordu bizim topçuların garanti bizi bekliyor 6 numaramı bu arkadaş 8 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt