- 1 Ocak 2011
- 15.430
- 10.454
- 1.838
Rakip takik taraftariysan sıkici olur tabi.boyle kazanılan maclardan sonra olumlu hava olusunca forum cok sıkıcı oluyor. heryerde cicek bocek mesajlar. uykum geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip takik taraftariysan sıkici olur tabi.boyle kazanılan maclardan sonra olumlu hava olusunca forum cok sıkıcı oluyor. heryerde cicek bocek mesajlar. uykum geldi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vermek istedikleri kişiyi söylüyor yav . Oğulcan vsBence dogru olmaz diyen adami tokatlamak istiyorum birak soylesin hoca iste
Arkadaş kaosla beslenen börtü böcek olmalıRakip takik taraftariysan sıkici olur tabi.
bence o isim Harroui, bugun aciklarsak sasirmam acikcasi.
Muslera 'da sağ olsun tam tersi dün maçın başlarında attığı 3-4 kısa/uzun mesafeli topları takip ettim hepsi rakipte kaldı, hani kötü yere attı filan demiyorum doğrudan rakibe doğru attıKalede mi denesek?
Yakında efsane olacak olan bu nöbetim sonrasında transfer forumunun adı Onur Kara Transfer Forumu olarak değişecek
Ben o pozisyonda oyundan alınan Taylan'a pas attığını sandımZaten son sonunda çıldırdı Necati Ateş 'i vurdu kale vuruşunda, yahu kale vuruşu baskı yok pres yok top orda duruyor o kadar kötü vurmayı nasıl beceriyorsun Allah rızası için
Artık Muslera 'nın yaşlandığını kabul etmek gerekiyor sanırım, bana bayağı bayağı hiç güven vermiyor artık

Ya efsane olacam ya kestane ortası yokAslında olacak olan; "Onur Kara yasaklı kullanıcılar bölümü"![]()
fotoları falan beğeniyordu bizim topçuların garanti bizi bekliyor 6 numaramı bu arkadaş 8 mi"Van Bergen writes that midfielder Harroui “still does not want to sign anywhere for the time being.” This intent would mean a move to the Championship with Forest is off."
Resmen bizi bekliyor diyor adam...
Hoca bunun sorun olmayacağını söyledi yapilacak diger yerli transferlerle.hoca rahatYabanci siniri 8 yabanci
Isi gucu onu bunu elestirmek mac izledigi bile yokmusArkadaş kaosla beslenen börtü böcek olmalı
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi