Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vardır bi bokluk belki ismindeHarroui diye
umut gül trollün teki engelleyim lütfen.Gedson transferinden bagimsiz diyorlar hala gedson gelmeyecek demekki deniliyorbence babel falcao out harroui gedson halil in
neden olmasın. harroui rotasyona gelir. gedson direk 11'e.
Uefa gruplar kesinleştikten sonra 4 milyon euro limit eklenmesi gerekiyor 6.5'un 3/2'si olarak.Berkan sonrası limit bitiyor dedi üstüne Nelssonla Morutan geldi, ulan Haluk insanda utanma olur.
İzlemedim de Harroui topla ilişkisi daha iyi; dribblingci bir eleman gibi. Fundamental açıdan Gedson gibi değil ama tabii.Bu adamın profil olarak emsal teşkil edebilecek bir örneği var mı? Gedson'a benziyor mu?
dün tansel ağzından kaçırdı. falcao ve babel kesin gidiyor. sekidika da gitti.Yabancı yollamak lazim o zaman.
silBeyler Orta Saha ya fişek gibi bir Adam buldum, Gedson olmazsa.
Nordin bizim için ilişkiyi kurar.
Sofyan Amrabat
DMC - Florenz
Ekli dosyayı görüntüle 136494
YouTube videosunda benzer oyuncu olarak bunları koymuşlarBu adamın profil olarak emsal teşkil edebilecek bir örneği var mı? Gedson'a benziyor mu?
Ben dünden beri 5 defa izledimİyi futbola ve iyi mücadeleye o kadar hasret kalmışım ki, dünden beri Randers maçının özetini 3. kezdir izliyorum.![]()
Gallagherla benzediklerini sanmıyorum.YouTube videosunda benzer oyuncu olarak bunları koymuşlar Ekli dosyayı görüntüle 136495
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi