Uğur Filizoğlu
Kırmızı Üye
- 24 Haziran 2012
- 1.686
- 196
- 1.023
Harroui'yi aldık mı şimdi beyler geliyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ iç geneldeBu harui nerde oynuyor simdi mevkii olarak
Yok yav bizim 6no ihtiyaçlarımıza cevap verebilcek bi herif değil bize şu an elzem olan tecrübeli bi 6 yoksa taylanla idare etmek durumundayız6 numarada da oynayabiliyormuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aranızdaki soğukluk ve düşmanlığın bitmesini dilerim. Seni de doktoru da severim. Üzüyor ikinizin düşmanlığı.Melih Peker postunu beğenmis ama yanlis Semihin pesinde
Izleyenlere göre okuduğum 6 dan 8 e evrilmiş bir topcuymusBu harui nerde oynuyor simdi mevkii olarak
150 bin euroymuş evet deneseymişiz iyi olurmuşuz. Soner Gönül diye bir çocuk da varmış, bu sene çıkarlarsa seneye yerli sol bek diye bunların kapısına gidilir muhtemelen.U21’de oynadı diye hatırlıyorum o ömerden kötü değildir bence lyon altyapısıda var he en kötü kiralardık bence
İnşallah değere binmez samsunda
Evet bu da sol kanat da onu alalı oldu bir süre.Kardeşi galiba;onu da almışlar
![]()
Semih Altıkulaç - Oyuncu profili
Semih Altıkulaç, 24, Türkiye ➤ Sarreguemines FC, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 8 Şub 2002, Strasbourg, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Onu kim dediIzleyenlere göre okuduğum 6 dan 8 e evrilmiş bir topcuymus
İkizmişler. Arçil&Şota gibiEvet bu da sol kanat da onu alalı oldu bir süre.
Sen ve beni karistiriyorlar sanirsam .Ikimizinde soy ismi Ç.
normalde umrumda olmaz ama türk sol bek yok neredeyse piyasada150 bin euroymuş evet deneseymişiz iyi olurmuşuz. Soner Gönül diye bir çocuk da varmış, bu sene çıkarlarsa seneye yerli sol bek diye bunların kapısına gidilir muhtemelen.
Gerçi mevcutta en iyi yerli sol bek Emre Taşdemir ama 10 maç oynayabiliyor.
yedek sol bek iyi olurdu ömerle olmaz tek sağda mecbur yedline güvencez
1 yıl daha idare etmek gerekli bence. Dediğim gibi şimdiden yerini yapacaksın. Sakat, cezalı vs. gibi durumlar için kalsın. Geçen sene Çaykur Rizespor maçında Luyindama ve Marcao yoktu Donk + Gedson çıktıkTam like verecektim Babel kalsini gorunce vazgectim Reis.Hadi Feg tempplu takimdanidare etti ama Babel mutlak gitmeli
O değilde Omar + Yedlin + Boey nedir yahu?yedline güveneceğime ömer bayramın gözlerini bağlayıp sağ bek oynatırım
Ekin Bey sansinizi cok zorluyorsunuzsekidikadan iyi para kazanmısız yalnız. resmen soygun yapmısız.