Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garip bir milletiz vesselam. Takımımıza özgü bir durum değil. Tüm tribün küfredip takımımıza hem maddi hem de destek anlamında zarar veririz, küfür etmek için adminlerden izin isteriz. Ki izin verirlerse ana avratla başlanır, 25 yaşında oyuncu 22 yaşındaki oyuncuya darbeli olmayan kafa yumruk salladı diye linç etmek isteriz. Milletin anasına avradına küfretmek mi daha iğrenç, Marcao Kerem olayımı? Ha ikisini de hatalı diyenlerin önünde saygıyla eğiliyorum

Falcao kadro dışı bırak paf takıma yolla lisans çıkarma. Yeter pohpoh. Kariyerinin sonunu rezil ötesi şekilde geçirsin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garip bir milletiz vesselam. Takımımıza özgü bir durum değil. Tüm tribün küfredip takımımıza hem maddi hem de destek anlamında zarar veririz, küfür etmek için adminlerden izin isteriz. Ki izin verirlerse ana avratla başlanır, 25 yaşında oyuncu 22 yaşındaki oyuncuya darbeli olmayan kafa yumruk salladı diye linç etmek isteriz. Milletin anasına avradına küfretmek mi daha iğrenç, Marcao Kerem olayımı? Ha ikisini de hatalı diyenlerin önünde saygıyla eğiliyorum
Hatalida rengo 6-7 milyon euro alip yatana ne demeli?

Falcao kadro dışı bırak paf takıma yolla lisans çıkarma. Yeter pohpoh. Kariyerinin sonunu rezil ötesi şekilde geçirsin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi etkilenmez ki bu durumdan, yıllık maliyeti-kazandığı para ortada. İpler onun elinde malesef

Marcao daha suclu olsada taraf secmemek lazim. Ikiside bizim oyuncumuz, heleki marcao özür diledikten sonra sahip cikmak düser, gerisi kendimize zarar vermek.

Akbaba Ads yada Başakşehir'e gider bence. Kılınç'ın bırakmayız eğer 3.5-4 milyon gibi bir bonservis gelmezse. Görkem Sağlam gelir herhalde.

Tekrar söylüyorum: Falcao düzgün bir karaktere sahip. Para pul için istenmediği yerde kalmaz. Son güne kadar kulüp bulamasa bile cüzi bir miktar karşılığında sözleşmesinin feshine razı olur.
Ben de öyle düşünürdüm ama düzgün bir karakter olsa çoktan fesih ederdi bedelsiz.

Emre Kılınç rotasyonda fayda sağlar. Göndereceksek İrfan transferinde takas olarak göndermeliydik o tren kaçtı. Onun dışında kendisini hiç beğenmiyorum iyi bir paralı satışına evet derim.

emre akbabadan hiçbir beklentim yok kiralık ya da bonservisle gitmeli emre kılınç 3-4 civarı bir teklif olursa gidebilir yoksa yabancı sınırında lazım olur babel acilen feshedilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt