Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar söylüyorum: Falcao düzgün bir karaktere sahip. Para pul için istenmediği yerde kalmaz. Son güne kadar kulüp bulamasa bile cüzi bir miktar karşılığında sözleşmesinin feshine razı olur.

valla geçen akbaba'ya övgü dolu, hakettiği sözler söyledim ban yedim, falcao'nun profesyonel karakterine de iltifatlar yağdırmak isterdim de transfer döneminin en hareketli noktasına geçiyoruz hiç gerek yok
bizden uzak allaha yakın olsun onun karakteri

Kliinc kiymete binmis kel olur sirma sacli olur misali 3 4 milyon euro veren varsa direk gonder altyapidan cikar bir tane adam koy oynasin son macta bombos pozisyonda topu ayaklarina dolastirdi adam yedek kaliyor diye bence mutsuz ama kendini gelistirmedi degerini bulan herkes gitmeli

Hatalida rengo 6-7 milyon euro alip yatana ne demeli?
Renktaş amacım Marcao yada Falcaoyu savunmak değil. Biz kendimizde herşeyi yapma hakkı görürken iş başkalarına gelince çok rahat mahkeme kurup idam edebiliyoruz. Hepimiz insanız hata yapabiliyoruz. Bu tecavüz adam öldürme vs gibi yüz kızartıcı suç olmadığı sürece bir kez şans verilmeli.

Galatasaray, Emre Akbaba ve Emre Kılınç için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

kaynak ul forbidden

Adama sormazlar mı sen bu Akbaba ile neden yeniden sözleşme yaptın diye. Kabul edelim ki bu herifin kadroda olup da takıma verdiği zararın tamamı hocaya yazılır.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi grubundaki takımların değerleri: ▫️ Lazio - 327 milyon € ▫️ Marsilya - 252 milyon € ▫️ Galatasaray - 100 milyon € ▫️ Lokomotiv Moskova 78 milyon € (Transfermarkt)

Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "Ali Yavuz Kol'u kiralama durumumuz olacak gibi duruyor. Bu transferin Barış Alper Yılmaz transferiyle bir bağı yok." (Haber Global)

Yok yav parasını verdiğimiz an alırız fenerin ffp si var daha 11’leri tam değil
reis altınordu başkanını biliyoruz yani fenere bedelsiz bile verir o çocuğu sonra ki satıştan pay vs koyup

alabilirsek güzel olur tabi fm'de ateş ediyor eleman gerçekte nasıl bilmiyorum ama

Ali Naci Küçük: "Napoli, Marcao için Galatasaray’a 6 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı. Galatasaray'ın talebi ise bonuslarla birlikte 12 milyon Euro'nun üzerinde. Görüşmeler sürüyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt