Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tipine bakınca fena halde bana bu çocuğu hatırlatıyor;

lucas-ontivero_578232.jpg
Eski Morutanımız.

est. hocam bu sene izlediğim kadarıynen bişey olacak bi topçuya benzemiyor elde emin ışık K. fln varken hemde
Bana göre ilk çıkışını harika yaptı eğer Okan geçen yıl kalsaydı ikinci yarı mutlaka oynardı.

Pandemi üstüne bir de çocuk Aykut'a denk geldi. Stoper lazımken bile Aykut hıyarı güvenip forma vermedi.

Gitti Yusuf'u oynattı stoperde. Daha 2 maç oynadı toparlar diye düşünüyorum geleceği olan bir çocuk.

Umarım kaybolup gitmez. 2 maçta bende beğenmedim hiç.

Ahmet Çalık ne top oynadı bugün yav ayrıca Samet büyük ihtimalle en mal TD şu an süper ligde

Valla Avrupa ligindeki maçlarımız güzel olacak tam vitrin maçları iyi topçu pazarlamalik bi ortam var. Özellikle adamların scout lari 19 yaş altına dikkat kesiliyorlar burak ince alabilirsek bi kaç mac sahaya sürsek çocuk kendini biraz gösterse hemen piyasa yapar. Bi de adamların scout lari balık hafızalı da değiller iyi gördükleri adam yıllarca notları arasında kalıyor.

seria a ve lig 1 den emre kılınca önemli teklifler geldi (kiralık olarak)
diagne takımda kalmak istemiyor
krasnodar 8 veriyormuş marcaoya 11 istiyormuşuz
(1-2 eylül gibi büyük ihtimalle gedson dedi ne olacağını söylemedi hıyar)
halili sadece biz istemiyoruz ama gelmesi zor

(yasaklı kaynak)

salim manav

kasımpaşa yarısını maaşı verecekmiş yarısını da biz (babel transferinde)
3 tane yerli kaleci gündemde irfan daha yakın

falcao ayrılır banko diagne de giderse mohamed halil yetmez halil de garanti değil zaten bu kadar dar vakitte 2 forvet transferi çok zor diagne kalır gibi artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt