Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş adam o şuttan önce attığı sprint sebebiyle ağrı hissetmiş, o yüzden vuramamış. Dün ters ayakla iyi bir şut çekti mesela ama kalecinin üzerine gitti.

Emre Kılınç kanatta da merkezde de katkı alabileceğin bir oyuncu. Delici bir oyuncu olduğu için ceza sahasını çok karıştırıyor. Geçen sezonki Trabzon, Erzurum, Sivas deplasman maçlarını izle demek istediğimi anlarsın. Geçen sene iki derbide de asist yaptı. Geçen sezonun ilk yarısında bizi ayakta tutan oyunculardan birisiydi.

Benim kendisinden tek şikayetim Sivas'da attığı uzaktan şutları biz de çok çok az deniyor. Yine de oyuna Arda veya Babel gireceğine Emre Kılınç girsin.

Ayrıca kanat rotasyonumuz aslında düşündüğümüz kadar geniş değil. Arda bitik seneye bırakacak zaten, Soso kesinlikle kanat oynamamalı oynayacaksa dünkü gibi merkezde oynamalı, Babel gidici gitmese dahi pek bir hayrı yok. Geriye Kerem, BAY, Morutan ve Yunus kalıyor ki bu oyuncuların hepsi potansiyeli yüksek isimler olsa da tecrübesiz isimler ki Yunus henüz bir patlama yapamadı maalesef. Bütün bunların üzerine yabancı kuralını da koyarsak Emre'nin bu takımda bulunması elzem.
Fikrine saygım duyarım, ama ben bu herifin özellikle bu sene oynadığı hiçbir maçı beğenmedim. Ondan önce de ilk geldiği dönem haricinde beğenmemiştim.

Her şeyden önce mıymıytı bir karakteri var. Ne bir ruh, ne bir hırs... Vur kafasına al ekmeğini. Herif kırmızı görüyor, kıçını dönüp gidiyor. 2. yarı oyuna giriyor, sanki yeni girmemiş de 60 dk'dır oyundaymış gibi uyuşuk uyuşuk takılıyor. Attığı şutlar da leş gibi zaten. Böyle adam sana maç mı çevirir Allah aşkına. Emre Akbaba'dan ne farkı var bu adamın, biri küfür yiyor diğeri yok yerli kuralı, yok rotasyon vs denilerek övülüyor.

Şahsi fikrim, Yunus varken bu herife kanatta verilen şans yazıktır, günahtır. Orta saha rotasyonunda da sol iç Ömer'i oynatırım ama yine de bu herifi oynatmam.

Şut meselesini ise Keramettin abi anlatmıştı detaylı. Büyük takımlarda o kadar özgürlüğü bulamazsın. Adama vur desen vurur yoksa.

Bu Twitter'daki Didierovski güvenilir biri mi?
Harroui'den daha öncelikli bir oyuncu olduğunu o olmazsa Harroui'nin alınacağını yazmış.

Fikrine saygım duyarım, ama ben bu herifin özellikle bu sene oynadığı hiçbir maçı beğenmedim. Ondan önce de ilk geldiği dönem haricinde beğenmemiştim.

Her şeyden önce mıymıytı bir karakteri var. Ne bir ruh, ne bir hırs... Vur kafasına al ekmeğini. Herif kırmızı görüyor, kıçını dönüp gidiyor. 2. yarı oyuna giriyor, sanki yeni girmemiş de 60 dk'dır oyundaymış gibi uyuşuk uyuşuk takılıyor. Attığı şutlar da leş gibi zaten. Böyle adam sana maç mı çevirir Allah aşkına. Emre Akbaba'dan ne farkı var bu adamın, biri küfür yiyor diğeri yok yerli kuralı, yok rotasyon vs denilerek övülüyor.

Şahsi fikrim, Yunus varken bu herife kanatta verilen şans yazıktır, günahtır. Orta saha rotasyonunda da sol iç Ömer'i oynatırım ama yine de bu herifi oynatmam.

Şut meselesini ise Keramettin abi anlatmıştı detaylı. Büyük takımlarda o kadar özgürlüğü bulamazsın. Adama vur desen vurur yoksa.
Ben de senin fikrine saygı duyuyorum renktaş. Biraz evvel Gssözlük'te bir şey okudum. Dün hoca 4-5 yıl mukavele imzalayan oyuncular ayrılmak istiyor diye konuşmuş. Emre Kılınç bu tanıma uyuyor. Belki de kendisi ayrılmak istiyor, bilemiyorum. Yoksa hoca saha içinde farklı mevkilerde kullanabildiği oyuncuları tutar genelde. Mesela Ömer Bayram.

Ne gece olmus la. Manav+ o malum kisi Space de komusmuslar

Kilinci italya+ fransadan istiyorlamis
akbaba gidicimis
babel zu kpasa
haroui yakin
gedson 99% bitiyormus, ama bazen 1% daha güclümüs
halil türkiyede sadece bizemis. Babasi demis ( biz istemiyoruz diyene kadar. Türkiyede oynamak istiyormus)

baska?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt