Han Kutlu
Aslan Üye
- 31 Temmuz 2019
- 7.679
- 3.295
- 723
aynen renkdaş ben biraz izledim liverpool oyunlarını beni pek sarmadı..Pedro chirivella yazmıslar o kimse artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen renkdaş ben biraz izledim liverpool oyunlarını beni pek sarmadı..Pedro chirivella yazmıslar o kimse artık
Sence gidecek mieditledim
30-08-2021
Tsi 23:59
Falcao gitmiyorsa pafa yollayıp çürütelim karizması yerle bir olsunMaas limit + yabanci limit tikandi. Babel gitse, ya da direkt falcao gitse 5 adam alacagiz anasini satim.
kadroya alinmiyor, ama milli takima cagirildi yine...Falcao gitmiyorsa pafa yollayıp çürütelim karizması yerle bir olsun
babel ve falko net gidecekSence gidecek mi
Kafayi yiyecem. Saglikli ilk günde milli takima cagirdilar. Bari orda sakatlansa da, fifa maasini ödesefalcao 31 ağustosa kadar gitmezse toplu küfür etkinliği yapalım
sakatlanırsa maaşını uefa/fifa mı ödüyordukadroya alinmiyor, ama milli takima cagirildi yine...
Diagne gitmek istiyormus, marcao krasnodar olmamisbabel ve falko net gidecek
marcao taylan diagneden de en az 2 si gidecek diye tahmin ediyorum
Evet milli arada sakatlanan oyuncunun maasini fifa ödüyor. Luyidede ödemislerdisakatlanırsa maaşını uefa/fifa mı ödüyordu
Ben kötü olasılığa hazırladım kendimibabel ve falko net gidecek
marcao taylan diagneden de en az 2 si gidecek diye tahmin ediyorum
Kolombiya kartellerine vurduralim o zaman falcao yu. 1 senelik maasina çökmüş oluruzEvet milli arada sakatlanan oyuncunun maasini fifa ödüyor. Luyidede ödemislerdi
Diagne de deli midir nedir? Göndermek isterken takım beğenmiyor, kalsın dediğimizde de gitmek istiyor.Diagne gitmek istiyormus, marcao krasnodar olmamis
Adam escobarin ogluyla kankaKolombiya kartellerine vurduralim o zaman falcao yu. 1 senelik maasina çökmüş oluruz
pl tadi aldi. Her iddiasina girerim bu kadar klas oynamasi, kendisini pazarlamasindan dolayiDiagne de deli midir nedir? Göndermek isterken takım beğenmiyor, kalsın dediğimizde de gitmek istiyor.
Bir tane Heisenberg gibi adam lazım o zaman bunlari indirmeyeAdam escobarin ogluyla kanka![]()
Kim diyor? Sadece 8 milyon mu teklif etmisler?Diagne gitmek istiyormus, marcao krasnodar olmamis