Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya 5 tane giden, 5 tane gelen oyuncu yazan arkadaş vardı. Sonunda da "x gün kaldı" diye geri sayım yapıyordu.

Gidenler:
1- Ozornwafor
2- Sekidika
3- ...

gibi. O arkadaşın acil devreye girmesi lazım son 4-5 günde.

Mostafa 15 ve üzeri teklif gelirse değerlendirilir. Scout ettiğimiz başka bir forvet alınır. Genç takım kurmanın bir yanı da iyi tekliflerde oyuncunu satıp yerini doldurabilmek. Şimdi bu baraj 15 olur da 2-3 sene sonra 25'i altına para demeyiz inşallah.

Hocanın mustafa ya yeni transferler ile en az ocak ayına kadar şans vermesi gerekiyor. Ayrıca baskılı bir oyun düşünüyorsa hoca buna en çok uyacak isim Muhammed tir. Tamam diagne falan iyi gidiyor ama çocuğun hakkını vermek gerekir. Geçen sezon şampiyonluk yarışına ortak eden kişilerin başında geliyor gedson ile birlikte.
Ben yine aynı şeyi söylüyorum hoca diagne den daha iyi para kazanmak için daha çok süre veriyor bence. Mustafa dan vazgeçmiş olduğunu düşünmüyorum. Babel ve Feghouli için de aynı durum söz konusu idi. Ayrıca gruplara kalana kadar da genç oyuncuları taraftarın önüne atmamak için bu isimlere yöneldi sanırım.
Gruplara kalındı kasımpaşa maçı ve milli maç arası. Yeni Galatasaray milli maç arasından sonra sahada olacak.

FT'nin tarihi kararlardan kasti takimdan surpriz satislar olabilir.
Akla gelen adaylar: Marcao, Taylan, Mohamed, Muslera, Diagne, Falcao, Babel, Feghouli, Kilinc, Akbaba.

Ustunun kapanmasiyla ne alaka

ültravione isinlari kirmizi pigmentlerin solmasina neden olur. Toz kaplama veya bilindik boya türleriyle 2-3 sene sürmez yine pembe olur o koltuklar. En mantiklisi siyah koltuklara sari kirmizi ufak detaylar yapmak olur zaten tribünler full oldugunda yine sari kirmizi olur.

Ne oynarsan oyna. Mustafa Halil den çok daha iyi bir forvet bence. Halil mi Mustafa mı deseler 10 kere mustafa derim

İyi teklif gelirse hiçbir önemi yok. Ayrıca aralarında uçurum yok. Stilleri farklı sadece. Mostafa'nın da eksikleri çok. Durup dururken gitsin demiyorum zaten. Vadeli anlaşmalar sayesinde 10 milyona bu senenin transferlerini hallettik neredeyse. Çıkıp biri 15 verse plaket verip yollanır. Yönetime güveniyorum. Doğru işler yapıyorlar.

Ne oynarsan oyna. Mustafa Halil den çok daha iyi bir forvet bence. Halil mi Mustafa mı deseler 10 kere mustafa derim
Halil ile Mustafa birbirinin ikamesi değil mi Mustafa ile diagne pivot santrfor Halil yaratıcı forvet Mustafa giderse yerine alınacak oyuncu vardır boş bırakmazlar

mustafa'yı satmak tamamen saçmalık. hele şu son günlerde ve avrupa liginde oynatmamışken. terim biran önce mustafa'yı ilk 11'e monte etmeli. oynayacağımız avrupa maçlarına mustafa ile başlamalı. bugün adamın ölüsüne teklif geliyor, terim biraz güvense üzerinde ısrar etse avrupa maçlarından sonra şimdikinin 2 katı teklifler gelir.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil sol açık gibi de oynar, önün de Muhammed oynar. Ancak veriyorlarsa 15 gibi bir rakam satılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt