Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 verirlerse satılsında kalmış şurda az bir zaman onun yerine hemen birisi alınmalı

ültravione isinlari kirmizi pigmentlerin solmasina neden olur. Toz kaplama veya bilindik boya türleriyle 2-3 sene sürmez yine pembe olur o koltuklar. En mantiklisi siyah koltuklara sari kirmizi ufak detaylar yapmak olur zaten tribünler full oldugunda yine sari kirmizi olur.
Stat gunes almiyor ki dogru duzgun :asd:

Koyu kirmizi yapsinlar iste yine gayet iyi yillar gectikten sonra solmasi normal arada yenilenir işte bişekil

Herkes satılır ama daha iyi bir alternatifi olmadıkça satılamaz..para kazandın sanırsın kat kat kaybedersin birçok örneği var misal gomis.. santraforda kolay bulunmuyor bence Mo iyi bir kumaşı var daha üç maç ustuste oynamadı. Ne bekleniyor santrafordan? hocanın istediği santrafor kimmiş bir bakalım da kıyas edelim..

Yunus Akgün'ün ligimizde iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum ben. Bizde de şans bulamıyor çocuk, kariyerini çizmesi bonservisiyle ayrılması onun için en hayırlısı olur diye düşünüyorum. Umarım gider de bi yerden tutunur futbola.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her oyuncu değerini bulursa satılabilir.

+12 civarı teklife hayır diyeceklerini sanmıyorum.

79012C73-D262-483B-8911-7C409CF77D12.webp
Harroui’nin ikili mücadale ve top kapma istatistikleri gerçekten iyi. Geçen sene bu yönleri ile ön plana çıkmış. Karşı yarı sahada top kapma özelliği de göze çarpıyor. 1996-2000 takımının orta sahasının nüvesini oluşturan oyunculara benzer özelliklere sahip

Forvet alacak zaman kalmadi. Mo kalir+ halil alinir. Biri daha imkansiz

Mostafa gitmez bence gidersede beklendiği gibi uçuk rakamlara gitmez şu şartlarda.Bu sene atsın 20 tane o zaman satarız 15-16 milyona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt